Autobusi - razno (3)

Autor CONECTO430, Lipanj 08, 2017, 13:09:02

Robert

Display na gbr 166 već dulje vrijeme ne radi. Prvo je pisao danima "ZET ZAGREB" al je uz to uvijek bila i stara ploča s natpisom linije 109. Sad stalno svijetli i pokazuje da je na 109.

MAN truck bus

Jedno vrijeme je vozio 109 i tabla uredno sastrane. Pa je znao kad dođe u Dugave umjesto 109 Črnomerec prebacit na ZET Zagreb. Tako da je ATRON malo poludio.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MB FAN

Ne znam koju ste vi vidili tablu, ali ja sam vidio crnu i napisano s kredom 109 Dugave Črnomerec haha

Ivan

Bilo bi zanimljivo doznati gdje su stare table, nije se tako puno linija promijenilo u 10-ak godina i dotad ih je bilo za sve vozne redove, ne znam zašto nisu čuvane jer svako malo zatrebaju a nikome ne bi smetalo da su ostale gdje su bile u garažama i na terminalima...

MAN truck bus

APVG ima sve svoje ploče spremljene u garaži, Podsued znam da ima 109, 115, 119, 121, 172, 176/177.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MB FAN

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MB FAN

Pa vozač si valjda znaš, a pošto sam ja Junior prosvjetli ti mene i reci mi zašto citiraš post?

Volzhanin

Gbr 517 duži period bio van prometa i bez registracija. Malo je dotjeran te ima nove registarske oznake

ZG 3417 GN

421

@ MBf
Once again:
To je ZET.
Što je ZET? Prosvijetli nas...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MB FAN

Citat: MAN truck bus  u Veljača 23, 2018, 16:26:34
517 registrirana i vraćena u promet. Viđena prije sat vremena na 222 kod Zelene Tržnice. Bila je određeni period stajala u APDu bez registracija.
@Volzhanin

MB FAN

Citat: MB FAN  u Veljača 22, 2018, 16:36:11
Po 433 je morala dizalica dolaziti. Imao je polazak u 13:00 iz Dubrave došao je po putnike, te se više nije mogao pokrenuti, tek u 14:20 je došla dizalica D5.
Nije se mogao upaliti.

marin

Citat: Majstor  u Veljača 22, 2018, 15:58:35
Mislim da je 81
Je, provjerio. Kakva je to mrcina, ima specifičan zvuk zavijanja, nezamjenjivi busevi  8)

221

Evo slike kako izgledaju felge na 587 bez tih ratkapa.

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza