Autobusi - razno (3)

Autor CONECTO430, Lipanj 08, 2017, 13:09:02

MAN truck bus

Tako ima i 155 namješteno,jedino što na 155 u vožnji kaže,kada ulazi na stanicu.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

dominik,

Citat: CONECTO430  u Srpanj 03, 2017, 17:54:21
537 na 222 danas smjer Žitnjak najava u vozilu kad se vrata otvore : LINIJA 222 SMJER ŽITNJAK (pa ime stanice na kojoj smo) SAVSKI GAJ

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk
Vidim da se prati forum.
http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=288.msg226488.msg#226488

MAN truck bus

Da,ali nije napravljeno na svim autobusima! Ja sam ti primijetio samo na 155 od svih MANova koji voze na 109!
"kartu imamo?"

dominik,

I što je tu čudno? Kada se ažurira ATRON svima onda će biti. Osobno znam da je u većini autobusa takva najava.
Hoćemo onda za svaki bus pojedinačno pisati kada mu bude promijenjeno? Zapravo me i ne bi čudilo da bude tako s obzirom koji je nered i veliku količinu gluposti na ovom podforumu.

CONECTO430

Danas u ARZ-u
APP: 75 i 313
APD: 472, 463, 228, 553, 516 i 645
APVG: 652

Idem samo jednu stanicu :D

Majstor

I tri zglobne kockice limarija
Samo mi sudite pošteno !

Tomek

U APVG stoji otpisani NL 109, u APP-u otpisani 144, i upitni 22 kraj kojeg je sad 16, 23 i 29.

CONECTO430

656

EDIT: Nije 338 nego 337

465 kod srednjih vrata

Ivan

Na ovima ima sve više divljih modifikacija od micanja naprijed satova i krpanja rupe limom, do raznobojnih plastičnih dijelova i krovnih panela, pa u APP i do zamjene stakla kod vrata onima sa starijih modela...
Jadno izgleda i ne znam zašto je baš MAN '09 toliko meta takvih gluposti.

Iako usput, da se mene pitalo, ove stop tipke su trebali dalje kupovati iste kakve su bile i na polovnim njemački autobusima i novim serijama iz 90-ih, mislim da većina prijevoznika po Europi na novima i dalje ima iste. Ne samo radi rezervnih dijelova.
Jer nove velike na MAN-ovima osjetljive su, stalno netko stisne "stop" nenamjerno, i stalno se raspadaju ako se putnik za njih drži kod naglog kočenja, ili trebalo je barem uzeti one slične starima kao u Citarima i Citelisima (sigurno ih ima i kod MAN-ova) iako su bezveze ispupčene (isto se stalno stisne stop), no ja bih najradije ove stare. Treba se nekad držati klasika, te sve nove tipke su izmišljanje tople vode...

545

150 na 109 vozi konstantno sa otvorenim trećim vratima.

Snimljeno prilikom vožnje, dolaskom na stanicu

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

ManNLNG

Gbr.33 otkud ovaj novi tapecirung?Nikad vidio prije jer netko zna u čemu je riječ?
EUROBUS AV120

tramvajac 92

ZET očito ne nabavlja onu tkaninu kakva je bila izvorno nego tu takvu. I s tim se pretapecira.

Mislim, to je očito i tebi i meni.  ;D

ManNLNG

Mogu potvrdit da novi urbanwayevi imaju kiel centra sjedala. perfeto
EUROBUS AV120

MAN truck bus

161 na 109
Prijavljivano je ovo:
Ne radi retarder
Ne radi klima
Ne radi stanična kočnica (kada se uključi neće otpustit)
Ebs greška
Centar je obaviješten i dobijen je odgovor da je to njima ok. ::| Sramota da ovakav bus vozi već 1 tjedan. Unatoč prijavama ne reagira se. Samo se čeka trenutak, da se zapale kočnice, pa da se nešto poduzme!

MAN u ❤️
"kartu imamo?"

CONECTO430

U ARZ-u su: 626, 82, 29, 87 i 652 je ostao bez registracija!