Autobusi - razno (3)

Autor CONECTO430, Lipanj 08, 2017, 13:09:02

jakov5

Citat: EUROBUSZG  u Siječanj 09, 2020, 10:49:48
Citelisi počeli dobivati nove tapecirunge.. perfeto
684, jedan 69x (mislim da je 698) te 749 i još dva zglobna su dobili komplet novi tapecirung kao na slici 1.
No zbog vandala koji rade ovo sa slike 2, dobijemo ovo na slici 3 ;D
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

EUROBUSZG

Nije bitno,dosta rijetko se bas rezu tkanine  ali svakodnevno je sigurno ljepše gledat ovu novu shemu nego onu odvratnu staru puna fleka

smogovci.bbb2

Izvor: https://www.rtl.hr/buzzara/virealno/3631179/zet-vremeplov-u-zagrebu-su-autobusi-toliko-dobri-da-s-njima-mozete-putovati-kroz-vrijeme/?utm_source=vijesti&utm_medium=ispod&utm_campaign=recomm&utm_content=GA
"Na Redditu se pojavio video koji nas podsjeća na film Povratak u budućnost. Putnik u autobusu je primijetio da se sat ponaša čudno, točnije da mu se kazaljke pomiču abnormalnom brzinom. "Kad Ava odbrojava na storyu...","To mi izgleda kao moj sat kada se igram igrice.... onaj na poslu ide u rikverc.","Doktor štef čudnički, vozač zeta" - ovo su samo neki od komentara ljudi koje je ovaj video nasmijao, a nakon što ga pogledate, vjerujemo da će i vas."
https://reddit.app.link/9w7vVKFAk3
Kazaljke na digitalnom satu good_boy bravo novinaru
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

185 danas na AVH, došao iz NZG i skrenuo lijevo na Slavonsku ???

EUROBUSZG

Vidio jučer navecer grb.154 ili 151 ima potpuno novi komplet felgi u sivoj boji?

garfield

Sa 791 je danas otpao s krova jedan poklopac, slika iz 24sata. Također je sa 742 otpao komad bočne oplate gdje piše "Vozimo na prirodni plin".

smogovci.bbb2

221 je straga dobio garažni broj u APD shemi, mali fon skroz u desnom kutu;
151 ima komplet plave felge, ne znam jesu to sačuvali od onih buseva koji su kupljeni sa plavim felgama ili su sad odlučili farbati u plavo jer je i 83 isto sa plavim felgama buljo

marin

Gbr. 50 posijao zadnju tablicu neki dan.
Danas ga vidim s novima na 168 ZG5498HO

Tomek

U ARZ-u su počeli farbati felge svima koje uređuju u plavo, a fotografije gbr 151 su jučer objavljene u temi slike iz zagreba.

smogovci.bbb2

Majstor

Neke u plavo neke srebrno po želji izgleda
Samo mi sudite pošteno !

NP-549

Neznam dal su razlog disk pločice ili nešto drugo, al pred 10 ili 15 godina busevi u Rijeci su uglavnom imali čiste srebrne felge, a SL222 krem.  Zadnjih godina nemoš isprat na pralištu koliko se prljaju.  Za par dana bus ko da nije nikad opran. Kad bi prošao kroz četke voda bi se normalno posušila, a sad ostaju nekakve točkice po staklima ko da je prljavom vodom oprano.

smogovci.bbb2

Jel se u tom ZET-u bilo što može unificirati da nije ovakav rusvaj, od veličine g. br. i mjesta gdje se lijepe pa do boje felga i kupovanja sa ili bez ratkapa >hammer<
Na 163 su stavili felge sa krunama a na 183 bez ::|

421

Citat: NP-549  u Veljača 07, 2020, 20:08:48
Kad bi prošao kroz četke voda bi se normalno posušila, a sad ostaju nekakve točkice po staklima ko da je prljavom vodom oprano.
Nije Rječina što je nekad bila. ;D
Ne znam kakvu praonicu imate, kod nas u trenutcima dobre volje dodaju omekšivač H20 i vosak u detergentu pa se to drži neko vrijeme, ali to je trošak. A visokotlačne rotacione mlaznice za felge ne znam da li rade (sudeći po izgledu felgi ne baš).
Na MANovim retrovizorima ne možeš očistiti kamenac od tvrdoće vode.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

NP-549

I meni se čini da je problem u tvrdoći vode.  Jučer sam parkiravao u garaži u 3 popodne kad je sunce malo zapalo,  katastofa za vožnju u rikverc kad ti sunce upere u ogledala.  Isto ko kad voziš magistralom po buri pa te more zalije. Sve puno bijelih točki.  Baš ću se malo raspitat šta se može napravit na četkama da se nešto poduzme po pitanju vode.   Što se tiče felgi, njih vozači peru sami sa četkom na dršci i šamponom, ili ih uzmemo na podiznu rampu pa sa toplom vodom i miniwashem operemo ako šole ima vremena.