Autobusi - razno (3)

Autor CONECTO430, Lipanj 08, 2017, 13:09:02

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

tramvajac 92

50 s novim tablicama: ZG 5498-HO

Portos

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

135 i 137 stoje u Podsusedu bez registracija, sa 135 fali nešto sitno dijelova, moguće da ih koriste da kompletiraju 148 koji će nakon 9 mjeseci u promet. Malo sam pesimističan oko toga da ćemo vidjeti ta dva NG312 u prometu.

vrba

Maloprije sam vidio 142 na Ilici tako da se vratio u promet. I 749 još uvjek nema stražnji displej!

MAN truck bus

21 se vratio u promet nakon dužeg odmora. Danas je na 105 te ima novu limariju.  perfeto
"kartu imamo?"

smogovci.bbb2

Prozori malo prozirni, malo zatamnjeni ::|
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

leonardo123

gbr. 21 - ZG-9318-HO
108 novo lakiran i ima ogroman gbr

MAN19464

Gb. 108 kompletno obnovljena limarija i komplet bojanje autobusa starog 21. G.
Trenutno se nalazi u institutu za vozila na tehničkom pregledu.
Nadam se da će proći i zablistati na Goričkim cestama.

MAN truck bus

"kartu imamo?"

Dreamwalker

Danas sam si uzeo malo vremena i otišao sam se provozati autobusima koji će uskoro u rashod, autobusima u kojima se nisam nikad vozio ili možda samo koji put. Nisam ništa previše planirao. Htio sam vidjeti kako je sređen i što je sve rađeno na gbr 21 u kojem se nikad nisam vozio, htio sam se provozati s nekim NG312 jer sam se u njima jako malo vozio, htio sam se provozati i u Crosswayu LE u kojem sam se vozio samo jednom i to odmah prvi dan kad su pušteni u promet. Društvo mi je od Črnomerca pravio kolega tramvajac 92. Ovdje ću napisati dojmove, a slike autobusa su u, za to predviđenoj, temi sa slikama :)

Na Kaptolu sam preko 20 minuta čekao gbr 21 za kojeg sam mislio da je generalno uređen, ali sam se prevario. Napravljena je limarija i ništa više, ali bolje da nije. To je bus star 20 i nešto godina, motor je u jako lošem stanju i bolje da su ga rashodovali.  Ulaskom u bus, osjetio sam da jako grubo radi na leru, a u vožnji se primjetilo da jedva ide uzbrdo. Sve u svemu žali Bože potrošenog materijala i radnih sati. Inače, što se tiče linije 105, tko se njome nije vozio ili tko nije iz Zagreba, a ima u planu doći, toplo preporučam jer je linija jako lijepa, pogotovo oko Cmroka.
Na Črnomercu smo prvo otišli do Mikulića s #51, no o Crosswayima LE se već sve zna, tako da nema potrebe ništa više pisati. Sliku iz Mikulića ima tramvajac ;)
MAN-om #313 smo se vraćali s Lukšića na Črnomerec. Bus ima 1 159 tkm ako sam dobro zapamtio i totalna je suprotnost svim Lion'sima u APD-u. Nije raskliman i jako lijepo ide. Ugodno sam iznenađen.
Na Črnomercu smo dočekali 146 koji je vozio na liniji 120. Bus iz 1997. s još uvijek brutalnim zvukom motora. Sukladno godinama dosta raskliman.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

vrba

Na 676 koji je danas bio na 222, ATRON mu prerano najavljuje stanice. Npr. na putu između MSU i Sopota kao sljedeća stanica je najavljeno Središće.

Majstor

21 pokrpan za TPregled motor slabašan i ovakav je bolji od mase Irisbusa
NG 312 nažalost pojele godine ali ima još potencijala / motor brutala / mjenjač ok ali generalno karoserija dala svoje
108,677,76,85 i društvo pri kraju limarski uskoro u prometu
Samo mi sudite pošteno !

garfield

108 provozao, vidio ga danas.

lovac27

Što je sa #654,jel pri kraju njegovo uređenje? Hoće li uskoro u promet?