Autobusi - razno (3)

Autor CONECTO430, Lipanj 08, 2017, 13:09:02

CONECTO430

430 jučer (26.7) na lin. 278 ostao oko 17h bez zraka i zablokirao je. Kako mu nije bilo spasa da se popravi na ulici došao je D5 i odvukao ga u garažu kao zamijena je došao g.br 336.

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Idem samo jednu stanicu :D

421

Citat: ManNLNG  u Srpanj 22, 2017, 11:23:13
Koliko cesto Zet mijenja sve gume na njihovim vozilima?
Prema zakonskim odredbama o minimalnoj dubini gazećeg sloja na pneumatiku.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

Ko i Autotrolej,  samo je dubina šare bitna, a to šta je ostala živa plastika i šta nesmiješ taknut kočnicu na pješačkom ili šahti to nema veze

CONECTO430

Na nekoliko Dubravskih autobusa sam primjetio tek kad se vrata zatvore oglasi se vanjska najava linije i smjera!? To ko da ni nema jer koliko znam to je za slijepce ugrađeno!?

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Idem samo jednu stanicu :D

C2

Trebalo bi se to podesiti.

421

Citat: Shole  u Srpanj 27, 2017, 17:56:01
Ko i Autotrolej,  samo je dubina šare bitna, a to šta je ostala živa plastika i šta nesmiješ taknut kočnicu na pješačkom ili šahti to nema veze
U posljednjih godinu dana, rapidno se smanjio broj ugrađenih protektor guma na  bus123.
Ali počeli su stavljati all season gume koje nisu niti za ljeto (jer je šara univerzalna, s naglaskom na M+S, vožnja i kočenje horror), a obzirom na navedeno, za zimu su horror na n-tu, jer su gume (s većinom silikona u sebi predviđenom za niske temperature) spržene po ovako visokim temperaturama pa su u zimskom razdoblje poput sklizaljki na kiši i temperaturama nižim od 7°C .
Konkurencija je počela prodavati gume Westlake tyres  i Goodride performance tyres: https://www.autotrans.hr/hr-hr/trgovina-guma
Već sama imena izazivaju strahopoštovanje, kako li je tek u vožnji? kava
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

Primjetio sam, da je na 157,162 i 165 sređena limarija. Znači izgledaju kao novi autobusi. Probat ću ih danas ulovit i slikat.  byeg
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

G. br. 222 sa reklamom
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 24, 2017, 08:30:13
Probat ću ih danas ulovit i slikat.
Jako teško - sad su brži jer su aerodinamičniji... ;D

smogovci.bbb2

Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 24, 2017, 08:30:13
Primjetio sam, da je na 157,162 i 165 sređena limarija. Znači izgledaju kao novi autobusi. Probat ću ih danas ulovit i slikat.  byeg
Zaboravio si na 166 (Autobusi-razno (2), Kolovoz 02, 2016, 18:43:30 Odgovori #1220) hi

Ivan

Nego, jučer sam se vozio u 314 i škripao je i klepetao na sve strane gore nego bilo koji Citaro prve serije kad su im pucale šasije i prozori ili Citelis u doba kad su došli napola stegnuti i Autobus nije radio posao kako treba... Srećom barem (još) nema nakaradne vizualne improvizacije s raznobojnim šperpločama ili recikliranim limom kao neki drugi iz serije, ali toliko škripanja na sporoj liniji s dosta dobrim cestama poput 135 me je još više naživciralo.  ::| Uglavnom Lion's City '09 od najpouzdanije serije brzo postaje najizrabljenija serija na kojoj se godine vide više nego na nekim realno problematičnim serijama.

smogovci.bbb2

421

Prilično neodgovoran potez, koji je prošao bez posljedica.
No ne znači da ih neće biti - posebno je osjetljiva elektronika u srazu s vlagom.

sniff

Slika preuzeta s jednog FB profila. Danas na Aleji Bologne

Poslano sa mog Lenovo A7020a40 koristeći Tapatalk

smogovci.bbb2

Citat: 421  u Kolovoz 28, 2017, 20:12:39
Prilično neodgovoran potez, koji je prošao bez posljedica.
No ne znači da ih neće biti - posebno je osjetljiva elektronika u srazu s vlagom.
Sad je barem opran good_boy