Autobusi - razno (3)

Autor CONECTO430, Lipanj 08, 2017, 13:09:02

vrba

151 je složen nakon sudara, na 109 je trenutno.

Putnik79

Ako je točan podatak,onda je to jako loše.

BestOne

Citat: vrba  u Srpanj 05, 2022, 17:49:31
151 je složen nakon sudara, na 109 je trenutno.

Danas je navodno bio na 172. Moje je pitanje sljedeće: nije li hrabro tako star autobus slati na tešku prigradsku (međugradsku) liniju i je li time ugrožena sigurnost putnika?

BestOne ~ autobusi.org

MAN truck bus

Zašto bi bilo hrabro ili ugrožavalo sigurnost putnika? Netko je autobus pregledao i potpisao da je tehnički ispravan.
Pouzdaniji je od Citelisa jer u kvaru nije ostao u zadnje vrijeme osim ovog nemilog sudara, a također i prozračniji jer ima veći broj prozora i većih dimenzija nego na Citelisu.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Melisa Kodžoman

@BestOne
Pa stalno vozi na 109 koja nije baš različita, a 172 je i povoljnija jer ima više otvorene vožnje i nije stani-kreni, stani-kreni kao 109. Da autobus nije siguran za putnike, ne bi bio u prometu. A nesreća se može dogoditi na bilo kojem autobusu bez obzira na starost. 143 je primjerice bio tu negdje star kao Citari '09. kad je imao tešku nesreću na Bolonji (ono kad se prepolovio u vožnji).

ChRiStIaN

238 je "slozen" nakon posjete AH.

Lose se vidi na slici al display je i daje u banani.

Meni na 176 isto display ne radi. Pokazuje ZET cijelo vrijeme. Atron je ispravan
@ Autobusi Hrvatska @

421

@BestOne
Ovo je slika nakon udesa iz koje je vidljivo da ništa vitalno ( šasija, ovjes, vjetrobran, okvir I vrata ) nije oštećeno do te mjere da je potrebno duže izbivanje radi limarskih radova. Far, plastika fara i srednji poklopac su zamijenjeni (bar ima rashoda) najveći problem su plastične spojnice koje su (vjerojatno) nadomještene vijcima.
Veća ugroza je izlazak iz kade poslije tuširanja jer se možeš poskliznuti na podu, a nakon tog svakodnevnog obreda postaješ hrabar i spreman si za vožnju  bus123.
https://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=23767.msg324190#new
@ChRiStIaN
Jesi probao reset vađenjem srednjeg (od 3)  7,5A osigurača?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

Citat: ChRiStIaN  u Srpanj 07, 2022, 17:13:51
238 je "slozen" nakon posjete AH.

Lose se vidi na slici al display je i daje u banani.
...

Jel bar klima složena?  :-[
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

ChRiStIaN

Citat: 421  u Srpanj 07, 2022, 17:18:11
@ChRiStIaN
Jesi probao reset vađenjem srednjeg (od 3)  7,5A osigurača?

Nisam. Ne znam kak, di.
@ Autobusi Hrvatska @

ChRiStIaN

Ne pitaj kak i di hahaha
@ Autobusi Hrvatska @

421

Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

421

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

lovac27

Gdje je gbr. 553 s reklamom Veleučilišta VG, nema ga u Gorici više od mj dana?