MAN Lion's City G

Autor man323, Srpanj 16, 2017, 23:28:18

Ivan

I usput odgovor ranijoj dvojici kad ste mi digli živac, da ne pričate "kakav" sam ja u ranije sasvim pristojnoj raspravi (iako je ovaj forum sve više ovakvo emotivno baljezganje).

Vozim se najviše linijom 126 koja prije 2009. nikad nije dobila novi bus skoro bez ikakve iznimke, i prije sam se obično vozio 2-kom na kojoj mi osobno nikad nije smetalo što nema nove tramvaje, ali u principu žao mi je da nisu jer bi to kao i na 5 dobro jer je jedina linija na prevelikoj trasi bez niskopodnih radi onih koji ih stvarno trebaju. To je valjan razlog. U njima je hladno itd., NEMA jednostavno dobrog grijanja a ne da je povremeno neispravno kao na O405GN, ali koga briga za takve razmažene gluposti kad negdje moraju voziti? Kapacitetom su bili dobri i to je bilo dovoljno za mene.

A sada više koristim 11 i da se mene pita na njoj mogu slobodno staviti sve 201 i T4 jer sve ostale linije zbog frekvencije i činjenice da bi se time dobilo niskopodne za linije koje nemaju druge linije da ih pokrivaju dok ih ona najmanje treba, tako da uopće ne razumijem zašto je ovoliko intenzivno na novima i ne vidjeti druge altruističke i sistemske razloge osim da se vodim jedino time kako se osjećam "diskriminirano".

Tako da me jako živcira kad netko forsira samo "svoje". Ako su uvjeti za dobrobit većine tako posloženi, stfu.

MAN truck bus

Jedan tramvaj možeš preskočiti, ali bome 222 ne.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

545

Mtb, kužiš li ti kakav je pacijent moderator foruma?!
Njemu sve "digne živac" kad nije po njegovom ili se netko ne slaže s njim.

Ivan, žalim te! Nisi ti za rad s ljudima.

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

Ivan

Citat: MAN truck bus  u Listopad 25, 2017, 12:57:08
Jedan tramvaj možeš preskočiti, ali bome 222 ne.
Dvojku oko 22:20 možeš preskočiti kad je vani -10? Nikad nisam ništa preskakao osim ako je prvi koji dođe bio prepun, na mojim linijama tip vozila je svaki dobar ako ide u mom smjeru i stanem u njega, a i toga je bilo da se ne stane unutra, prema ranijim udobnijim KT4 (ali sa samo vikendom podnošljivim kapacitetom), masa 101 pa kasnije dio 201 su bili napredak. To vam se na 222 nikad nije dogodilo, zar ne, problem je ako nema mjesta za sjedenje, je l' da?
Isto tako nisam imao što kad preskakati kad bi na svim redovima 126/127 sve bile iste kršine prije određenog broja godina i isto u 7:10 ne staneš u bus kao ni u 7:30 (srećom (i ozbiljno mislim, srećom) kod mene se ljudi uguraju do zadnjeg cm3 a ostaju bez prijevoza na stanici poslije moje), no uostalom sumnjam da će opet dobiti neku novu seriju do daljnjeg... No i da ostane Citelis do kraja eksploatacije pa i NL263 ako ih tako lupi da premjeste, sve super (s Citelisom uvjet ako će održavati klimu).

Očito ste malo prerazmaženi.

Citat: 545  u Listopad 25, 2017, 13:10:10
Mtb, kužiš li ti kakav je pacijent moderator foruma?!
Njemu sve "digne živac" kad nije po njegovom ili se netko ne slaže s njim.

Ivan, žalim te! Nisi ti za rad s ljudima.
Ne, nego to što si mi napisao da pokazujem "tko" sam (?) i da nećeš razgovarat više sa mnom. A sad vam samo razjašnjavam "kakav" sam što se tiče "diskriminacije".
Moj prvi odgovor je na to bio da ne znam u čemu je fora, a kad sam se sjetio da je već bilo takvih fora "kakav" je netko uvukao sam se u raspravu. Nije mi se dalo sputavati jer se previše derete i izmišljate pa vam samo pokazujem da nisam protiv nikoga, a da ste dozlaboga razmaženi s tim tko što zaslužuje, i da se forum koji treba pričati o sistemu i održivosti konstantnim takvim kvocanjima srozava u kanalizaciju.

MAN truck bus

U 222 se 100 puta dogodilo kada genijalci pošalju solo autobus, a ispred njega se pokvari 107 i onda je autobus prepun. Pogledaj ujutro 222/3 koji ide prema Žitnjaku svako jutro je krcat. Nemoj tu samo baljezgat o tome koliko ima ljudi na nekom polasku u 9 sati skraćenom do Heinzlove.
"kartu imamo?"

smogovci.bbb2

Bezveze se ložite i svađate. Na 107 i 222 novi su autobusi privremeno
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tramvajac 92

Fakat pretjerujete. 100 puta se pokvario bus na 107 i to isti dan kad je na 222 bio solo? kava
Daj mi sam reci, jel postoji na nekoj liniji polazak u 7 da nije dobro pun?

Što se tiče novih na 107/222, ja bi ih davao prvih par dana (čitaj do petka) na te linije. A onda za vikend i sljedeći tjedan bi po meni vozili groblje, gdje se očekuje više putnika ovih dana. Novi su inače česti na 107, ako znaš kad ga treba tražiti.  ;D

MAN truck bus

Novi su na 107 kad je i " specijalan " vozač.
"kartu imamo?"

tramvajac 92

smogovci.bbb2

MTB na tvojoj današnjoj fotografiji na Slavonskoj, zanima me prednji display, da li je naziv linije fiksan ili koliko ja vidim miče se po displayu?!

C2

U večernjim satima su na 107/222 uobičajeni Citari G, češće Facelift od starijih.

smogovci.bbb2

GT-R

Jedan je i na Kvatricu, tocnije na 217.

MAN truck bus

Citat: smogovci.bbb2  u Listopad 25, 2017, 17:59:03
MTB na tvojoj današnjoj fotografiji na Slavonskoj, zanima me prednji display, da li je naziv linije fiksan ili koliko ja vidim miče se po displayu?!
nnee display je tako ispisivao cijelo vrijeme. 222 222 REM—> smjer Remetinec, a 222 222 ŽIT—> smjer Žitnjak.
"kartu imamo?"

421

Citat: smogovci.bbb2  u Listopad 25, 2017, 18:00:43
To voze autobusi sa 221
Djelimično točno.
222/3 završava službu u 17:00 na GK pa slijedi pauza od 17:15-19:10 nakon koje odrađuje dvije vožnje za Jaruščicu.
221/1 odrađuje dva polaska za Jankomir nakon posljednjeg polaska iz Travnog u 19:49.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln