Iveco Urbanway

Autor MAN truck bus, Kolovoz 05, 2017, 17:49:43

NP-549

Koliko su prešli ZET-ovi ?

smogovci.bbb2

Citat: Dreamwalker  u Kolovoz 05, 2019, 12:24:40
No, sve u svemu jedan solidan bus i meni je žao što ih nije došlo još barem 15. :)
Ne žali, uskoro su novi u ZG good_boy
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

leonardo123

421

Loša završna obrada je očito Ivecova stalna greška jer su i naši Urbani došli s fušerajem u interijeru.
Veći problem je loša završna kontrola koja dopušta ovakve isporuke.
Ili to rade zbog (pre)niskih kriterija završne kontrole ili očekuju da se takvi problemi ciljano odrade u ovlaštenim servisima koji to rade prilično neprofesionalno.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

marin

Loša završna obrada je očito Ivecova stalna greška jer su i naši Urbani došli s fušerajem u interijeru. Treba nadodati da su svima zamijenjena stakla s lijeve strane kako bi dobili još jedan prozor s mogućnošću otvaranja. No, sve u svemu jedan solidan bus i meni je žao što ih nije došlo još barem 15. :)
Nemoj žalit za Urbanima, to je prikrivena kopija Citelisa, i kad ga gledaš sa strane isti Citelis, unutra sve rasklimano do bola, troma vrata itd. Bolje žali što nije došlo više Crossova, oni su za klasu bolji rekao bih, mada i oni već postaju rasklimani. Pokazat će vrijeme al neke stvari koje radu Iveco su nedopustive.

421

hi
Miješate kruške i jabuke: Urbanway (gradski, niskopodni), Crossway (prigradski, poluniskopodni).
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

NP-549

Citat: marin  u Kolovoz 06, 2019, 15:32:01
Nemoj žalit za Urbanima, to je prikrivena kopija Citelisa, i kad ga gledaš sa strane isti Citelis, unutra sve rasklimano do bola, troma vrata itd. Bolje žali što nije došlo više Crossova, oni su za klasu bolji rekao bih, mada i oni već postaju rasklimani. Pokazat će vrijeme al neke stvari koje radu Iveco su nedopustive.

Nema šta bit prikrivena kopija Citelisa, kad to jest "novi" Citelis, odnosno unaprijeđeni model.  Vrata se daju naštelat kalibriranjem, naši nemaju problema s tim.