Iveco Urbanway

Autor MAN truck bus, Kolovoz 05, 2017, 17:49:43

Shole

Onda nije crkla getriba kako ti pričaš, nego nekakav zglob prema diferencijalu.

545

Citat: Shole  u Listopad 24, 2017, 21:33:59
Onda nije crkla getriba kako ti pričaš, nego nekakav zglob prema diferencijalu.
Prenio sam dobivenu informaciju.
Lp

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

smogovci.bbb2

Na 229 se vratio Urban (samo što je 404 a ne 403)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

Danas 403 vozi na 229 i naravno da mu stražnji display i nadalje ne radi >hammer<

smogovci.bbb2

Još uvijek ne radi zadnji display na 403

tramvajac 92

Mogli su isprintati veliki 229 pa zaljepit..

421

Čemu već improvizirati na novom  bus123 koji je pod garancijom i pod leasingom koji je plaćen?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Diermeech

A zašto ne improvizirati kada već dulje vrijeme nisu sposobni običan display popraviti?  Strašno...

MAN truck bus

Tko kaže da je vozač upisao u knjigu kvarova da ne radi zadnji display? U Resniku popravljaju ono što je prijavljeno i nije ih briga ako vide da je pregorila žarulja neće je zamjenit ako nije upisana u knjigu kvarova.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Diermeech

Pa nije moja briga dal je netko prijavio kvar ili ne, to je stvar ZET-a. Meni kao putniku je bitno da mogu vidjeti broj linije na autobusu a ne da li je netko upisao kvar ili nije...

Majstor

Neznaju popraviti
Isto tako i 401
Samo mi sudite pošteno !

MAN truck bus

@Majstor
Šta se čeka 403 u ARZ i popravak zadnjeg displaya. ;D :)evil
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

822DoDo

Citat: Diermeech  u Prosinac 09, 2017, 20:25:24
Pa nije moja briga dal je netko prijavio kvar ili ne, to je stvar ZET-a. Meni kao putniku je bitno da mogu vidjeti broj linije na autobusu a ne da li je netko upisao kvar ili nije...

Tebi kao putniku je bitno da prednji displej radi kako treba. Jedino ako si među onim putnicima koji dotrčavaju na bus od pitajbogakud ili koji stoje 20m od table (na početku/kraju stajališta) pa kad bus dođe dignu glavu da vide koji je pa tek onda odlučuju hoće li ići s tim busom ili ne
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

smogovci.bbb2

82DoDo čemu onda služe bočni i stražnji displayi ako po tebi treba biti ispravan samo prednji

822DoDo

Pa baš ničem. Ako svi prijevoznici imaju samo tablu naprijed čemu tolika frka oko bočnih i (pogotovo) stražnjih displeja?
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.