Linije - razno 2018.

Autor 405GN2, Siječanj 02, 2018, 16:56:04

545

Što se tiče linije 234 cijeli tjedan je vozio 188, sa 554 u ponedjeljak, utorak i srijedu, 190 četvrtak i petak. 234/3 bili su 191 u ponedjeljak, 189 u utorak, 192 u srijedu, 191 u četvrtak i 201 sa vozacem iz APD u petak.

Poslano sa mog SM-J730F koristeći Tapatalk

MAN truck bus

Danas ponovo 554 i APP vozač.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

leonardo123

Citat: 421  u Veljača 24, 2018, 14:00:57
Ne jedanput, ZETov  bus123 išao je, i ide prije ralica/e u polasku i odlasku na/sa linije.
Postoje prioriteti među kojima su i linije javnog prijevoza, ali teško je sve pokriti i idealizirati.
Iskreno, uz dobre zimske gume na svim osovinama, nije problem voziti.
Problem nastaje kad se ugaženi snijeg pretvori u led, jer tad je bolje stati.
Slažem se.  U ovakvoj državi i gradu to jednostavno ne funkcionira niti nema toliko infrastrukture da bi se sve moglo pokriti kak se spada. Dno dna.

Ivan

Nadam se da je ovo bila šala :p , ralica ne spada u opis posla vozača putnika, i čišćenje ceste se ne odnosi samo na ralicu.

Uglavnom, da, neizrabljene zimske gume bi puno pomogle jer žalosno je na kakvim ćelavim ostatcima ZET-ovi autobusi voze zadnjih par godina.

Shadowfax24

MB FAN

Kriva tema, te je već napisano!

Shadowfax24

vidio sam kasnije da sam u krivu temu napisao i htio sam izbrisat post al nemogu,moja greska

Dreamwalker

Šta je s forumskom djecom? Kad treba pisat gluposti, od 6 ujutro su na forumu. Kad treba nekaj korisno, nema ih.

Citat:Tramvajski promet redovit je na svim linijama, a odstupanja od reda vožnje moguća su na autobusnim linijama 109 (Črnomerec - Dugave), 133 (Savski most - Sveta Klara), 146 (Reljkovićeva - Jankomir), 160 (Savski most - Havidić Selo), 172 (Črnomerec - Zaprešić), 203 (Svetice - Vinec), 209 (Dubrava - Čučerje), 212 (Dubec - Sesvete) i 221 (Glavni kolodvor - Travno), 226 (Kaptol - Remete), 227 (Svetice - Gornji Bukovac) i 268 (Glavni kolodvor - Velika Gorica).
Promet je pojačan na većini cesta, osobito na dionicama koje vode prema gradskom središtu. Sljemenska cesta otvorena je za promet. Autobus na liniji 140 (Mihaljevac - Sljeme) prometuje redovito

U kašnjenju su, do 40 minuta, autobusi na međugradskim linijama iz Dalmacije. Zbog bure i zatvorenih cesta otkazani su polasci na autobusnim linijama prema Senju i Novom Vinodolskom
Evo izvješće sa sada.zgh.hr

Kaj se dešava? Nisu im autobusi mogli jutros upalit?
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Portos

Citat: Dreamwalker  u Veljača 26, 2018, 08:24:02
Šta je s forumskom djecom? Kad treba pisat gluposti, od 6 ujutro su na forumu. Kad treba nekaj korisno, nema ih.
Evo izvješće sa sada.zgh.hr

Kaj se dešava? Nisu im autobusi mogli jutros upalit?

To su uglavnom linije na kojima (osim 146 i poneki bas na 172) voze autobusi na dizel. Moguće je da su neki imali vode u filterima zbog neredovitog održavanja, pa su ostali na odmrzavanju. Ne znam koliko je plinaša jutros u prometu, vidio sam jednog na 172 ali dalje od Podsuseda nisam išao da bih znao za stanje ostalih.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

421

Gorivo (u ovom slučaju) nije bio problem).
Nivelacija i zračni jastuci bili su problem.
Grijanje putničkog prostora također.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MB FAN

I dalje sve navedene linije odstupaju.
Privremeno su obustavljene linije 267 (Dubec - Markovo polje) i 275 (Sesvete - Sesvetska Sopnica) zbog tehničkih razloga
Izvor: sada.zgh.hr
Šta spada pod tehničke razloge?

Dreamwalker

Ne vozi ni linija 150.
Tehnički razlozi mogu biti da nemaju s čim voziti jer je vjerojatno nekaj riknulo negdje gdje je potrebnije.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

MAN truck bus

Jutros na 216/2 vozila 506 i smrznula su joj se druga vrata. Neki od mogucih tehničkih problema je da su se smrzle instalacije zraka koje su potrebne za kočenje, vrata, jastuke...
Evo jedan prilog od naših susjeda o tome.

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MB FAN

Na sada.zgh.hr stranicu dodane su linije 107 i 230, a 267 i dalje odstupa, dok 275 više ne (tako piše na stranici).

Diermeech

Bitno da na 110 ima sva 4 vozna reda i polasci svakih 10 minuta, a na 133 u špicama svakih 20 i još su sada odstupanja, po ovolikoj hladnoći, čekati solo bus 40 i više minuta za naselje od 15,000 stanovika jednostavno nije humano.

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk