Prigradski prijevoz – fotografije

Autor tamlover, Kolovoz 08, 2008, 14:05:35

Transspotter

Ovdje dugo nije bilo slika... Evo nova mečka (ŠI 0276-NG) na 58. Slikano u subotu 31.1. Za vikend je bilo prelijepo vrijeme pa će biti još puno fotki.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Transspotter

Crafter II ŠI-395-JU
Vincek
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Transspotter

U nedjelju me put slučajno doveo u Knin. Naime zaspao sam u vlaku, jer sam već bio premoren i propustio izaći u Drnišu. Kada me kondukterka probudila odlučio sam nastaviti samo do Zagreba, a kad sam u Kninu vidio koliko je autobusa parkirano, predomislio sam se!

Prvi su na redu
Iveco VŽ 531-SL
Mečka ŠI 0277-NG

Transspotter

Sljedeći na redu su:
ŠI-0291-NG
ŠI-0276-NG

Transspotter

Zadnji kombimiri