Prigradski prijevoz – fotografije

Autor tamlover, Kolovoz 08, 2008, 14:05:35

TAM

U promet su vraćene niske avtomontaže (ŠI 388-BE) i (ŠI 783-AD). Kod Bove (ŠI 141-DZ) pukla je šoferšajba, kad smo išli u garažu na tankanje skidali su šoferšajbu s plave bove. ŠI 368-DZ je opituran i uređen izvanka za unutrašnjost ne znam.
ŠI 338-BE

Dani ponosa i slave!

TAM

Avtomontaža ŠI 177-FH (ex. ŠI 783-AD)

Graf & Stift (ŠI 583-BN)

Steyr Volvo (ŠI 147-CP)

Ruglo od autobusa MB O307 (ŠI 763-ET) ovome poklopac od motora nije nikada zatvoren

Dani ponosa i slave!

TAM

Nakon silnih kvarova i popravaka evo ga natrag u prometu

avtomontaža (ŠI 754-U) nakon pituranja i ubacili su joj prozore kao kod svih niskih avtomontaža

savršenstvo njihovog pituravanja

avtomontaža ŠI 177-FH (ex. ŠI 783-AD)

Dani ponosa i slave!

Servis

Citat: TAM  u Srpanj 23, 2013, 15:38:04
savršenstvo njihovog pituravanja

Koja sprdačina od firme, na prste se može nabrojati tko odgovorno i pošteno radi tamo.

TAM

TAM-ovi 260A119 T(K)
ŠI 792-DN pogledajte gornji rub šoferšajbe koliko su samo silikona nabacali

ŠI 177-FH

MAN Lion`s Classic (ŠI 133-DP) njega sada vozi vozač koji je vozi Volvo 8700 (Ši 668-EG) kojega jako dugo nema
Dani ponosa i slave!

TAM

Dani ponosa i slave!

zlepur1

Ovo sa pituravanjem i ubacivanjem prozora je svjetski raritet.Neukus i nered jednom rječju.Ža mi je šta nekad ugledna firma ovako ubrzano propada, ali očito je došlo vrime za promjene. >hammer<
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

peron24

Steyr ŠI 792 CP, zvuk motora podsjeća na Mercedese O307 dok su bili noviji

Steyr Volvo ŠI 146 CP, ovaj je u najboljem stanju i vozi za Boraju. Tu liniju je 20-tak godina držao TAM ŠI 802 K 

Vidim da su u prometu 4 niske Avtomontaže kao i jedina visoka,međutim problem je što će one sad stalno bit u pogonu,od jutra do mraka. I dalje su one u upotrebljivom stanju ali nikako ne po ovim vrućinama i gužvama. Prije 15-tak dana vozio sam se u Eurobusevima ŠI 221 ET i ŠI 711 AL. I dalje su pogodni za put od Šibenika do Splita,ali budu li ih slali za Dubrovnik i Zagreb bit će velikih problema. Gužve su nezamislive,motor prvih 50km dobro vuče,ali kasnije je već na izmaku snaga. Ipak su to busevi sa višemilijunskom kilometražom

TAM

Volvo Steyr (ŠI 136-CP) jutros se pokvario na kolodvoru, ali je vrlo brzo popravljen

Dani ponosa i slave!

tramvajac 92

2 solidna autobusa ispala iz pogona u 10 dana. Da se tako nešto dogodi firmi sa puno više autobusa nebi ni njima bilo lako, a kamo li ATŠI. Ako se ikad ijedan vrati, to će biti jako dobro..

TAM

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 12, 2013, 18:56:28
2 solidna autobusa ispala iz pogona u 10 dana. Da se tako nešto dogodi firmi sa puno više autobusa nebi ni njima bilo lako, a kamo li ATŠI. Ako se ikad ijedan vrati, to će biti jako dobro..
Pa mogao bi se vratiti ŠI 147-CP jer sada ima puno dijelova od ŠI 136-CP kojih se može iskoristiti.
Dani ponosa i slave!

Shole

TAM

Citat: Shole  u Kolovoz 12, 2013, 21:09:05
kojih djelova ?
Dobro možda sam malo pretjerao s tim, ali barem ima nekih djelova. Od unutrašnjosti nema ništa, ali barem poklopci bunkera, prednji branik i svjetla, brisači, kotači koji se mogu iskoristit sa ŠI 147-CP. Još imaju barem nešto željeza za prodati. Na to sam mislio.
Dani ponosa i slave!

JureP

znali netko sta je sa narancastim steyrom ŠI-139-CP vec dugo ga nisam vidia