Prigradski prijevoz – fotografije

Autor tamlover, Kolovoz 08, 2008, 14:05:35

sibencan

Citat: NP-549  u Listopad 05, 2024, 13:10:00A izleti i međužupanijske linije za Zagreb, Zadar i Split ?

Za Zagreb još voze, Split i Zadar su vozili ljetos, moguće da će to sad sve preuzeti Čazmatrans. Za izlete nažalost nemam pojma.
Eurobus AV 120

Šibenik

Dakle voze samo međugrad i osnovne škole.Međugrad je pod Flixom odnosno Čazmatransom.Ovaj bili city za Knin vozi vojsku. Uglavnom ŠIK Bus je priuzeja sve županijske linije i to vrlo kvalitetno, povezana su sva naselja u županiji, i sa doslovno novim vozilima. Cijene su na pojedinim relacijama više nego upola jeftinije.

mate

15.6. u Šibeniku

špijun

Ova crvena setra je novitet izgleda. Ne znam šta kažu moderatori ali pošto ŠIK nema svoju temu, a ova tema nije i ne bi tribala bit samo za autotransport, mislim da bi se slike od ŠIKovih autobusa mogle staviti tu. Siguran sam da ih ima dosta a samo leže negdi. Šta kažu moderatori?

Paško

Slobodno što se mene tiče, kasnije možemo prebaciti ako bude potrebe. Setra je registrirana u veljači, evo je u prethodnom životu: https://busphoto.eu/vehicle/713175/?&lang=nl
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Pasta93

Evo malo Šikbusa
VŽ-693-SG Iveco Crossway - Vincek

ŠI-171-JV Irisbus Crossway - Vincek

Još će biti slika  bus123
"The best fighter is never angry."
― Lao Tzu

akzg22

ŠI 0292-MG, fotografiran u Pirovcu.

akzg22

ŠI 452-JP, fotografiran u Vodicama.

gorgoroth

gorgoroth

ŠI-0272, ŠI-0274

Transspotter

MAN TGE 5.160 iz 2023. (valjda) na odmoru na AK-ŠI
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

akzg22

ŠI 173-JV, fotografiran u Vodicama.

sniff

ŠI-0286-NG za Murter i ŠI-548-JN za Boraju/Vrsno. Ta je linija "preživjela" javnu uslugu Vinceka/SBa ?

špijun

Ta linija Boraja, kao i Sitno Donje, Brnjača i Raslina spadaju pod grad Šibenik pa ne ulaze u ŠiK sistem. Održava ih ATP kao podvozar jer gradski parking nema dovoljno vozila.

Paško

Šikbus, linija 82 Zadar – Murter, Intouro ŠI-0287-NG na zadarskom koldovoru
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!