Olimpijske igre - Peking 2008

Autor erobuss, Kolovoz 09, 2008, 09:20:19

erobuss

Uh jbt ne može bolje... Pala prva medalja za Hrvatsku   8) 8)
http://dnevnik.hr/sport/olimpijske-igre/pocetak-igara-iz-snova-pejcic-osvojila-broncano-odlicje.html

Moram se pohvaliti da su moja dva Brotnjaka na olimpijadi.  Marinu Čiliću i Zoranu Planiniću želim bar zlato, srebro i bronca nek budu u pričuvi  :D :D

NL 313

Jep, a tek je prvi dan! Stvarno lijep početak! :D Također finala veslača i gimnastičara :)
NL 313 i NG 313 su najbolji zagrebački busevi
Ali zadarski novi citari su također među najboljima kod nas

mate

Rukometna tekma napeta...ali ipak najbolji pobjeduju... :D
HRVATSKA - SPANJOLSKA 31:29... ;)

erobuss

Barakude rasturile tale... 11-7  :D

NL 313

Ah,vodili smo uvjerljivo do negdje 50-e minute...tj. pred kraj smo izgubili ritam i snagu, ali eto..uspjeli smo! A još nam se i Balić ozlijedio.  :-[
NL 313 i NG 313 su najbolji zagrebački busevi
Ali zadarski novi citari su također među najboljima kod nas

mate

Dan je bas kao stvoren...sve tri momcadi upisale pobjede...a kosarkasi su razbili Australiju...na kraju 15 razlike...97:82... ;D

mate

Opet nase momcadi nam donose radost i veselje... ;D

Rukomet...Hrvatska - Brazil 33:14...moj susjed iz Broda Losert u 2.poluvremenu primio samo 5 golova ;)
Kosarka...Hrvatska - Rusija 85.78...igra nam je zbilja odlicna kad nema pritiska...
Vaterpolo...Hrvatska - Srbija 11:8...pobjeda za jos jedan zavrsetak dana sto se tice momcadskih sportova... :D

Od ove sve tri ekipe se stvarno mogu s punim pravom ocekivati medalje... ;)

erobuss

Mirna JUKIĆ osvojila broncu za Austriju. 8)
http://www.jutarnji.hr/peking/clanak/art-2008,8,12,,129676.jl

Inače Sanjina i Dujina teorija zavjere oko dopinga mi je na klimavim nogama.  ::|

5AR

Citat: mate  u Kolovoz 13, 2008, 12:25:30
http://www.24sata.hr/news/clanak/oi-troje-mrtvih-u-nesreci-nasi-veslaci-neozlijedeni/75268/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

malo i srece za nase veslace...
Ja sam mislio da ova tema nema veze sa autobusima ali sad ima, i tko kaže da klima ne radi dobro u kineskim autobusima, veslači su bili u dugim rukavima jer radi predobro. ;D
Neka im je sretno.

mate

I druga medalja je tu...Filip Ude osvojio srebro... ;D ;D ;D

erobuss

Kako onaj Bruno Kovačević zna raspizditi i rasplakati naciju to nije normalno. Prva suza HRT-a koja je i mene natjerala u plač  :D

Filipu čestitke i svaka čast na svemu što je postigao u životu!  8)

mate

Natjecanja po grupama su gotova...i sada slijedi nokaut faza...

Rukometasi jos ne znaju s kim igraju...ali posto imamo Balica bit ce to druga ekipa... :D
Kosarkasi nek ponove tekmu s proslog EP-a kad su Spanjolce dobili na njihovom terenu... :D
Vaterpolisti su imali malu sportsku nesrecu (a susjedi bi mogli dobiti neku "Anti fair play nagradu")...ali oni ce pokazati karakter te dokazati da je utakmica protiv SAD-a bila samo los dan...

mate

I eto tako se poklopilo...dvije ekipe igraju protiv europskih prvaka, a kosarkasi igraju proiv svjetskih prvaka - najtezi moguci zdrijeb :(...

Rukomet...Hrvatska - Danska
Kosarka...Hrvatska - Spanjolska
Vaterpolo...Hrvatska - Crna Gora

20.8. ce bit dakle dan D...i nadamo se da ce biti opet kao u prva dva kola i kao danas (3/3)... :)