Čazmatrans – fotografije (3)

Autor shef, Lipanj 26, 2018, 18:40:25

max_11

Ako se ne varam jedan dan vozi npr S415 na more,  a druga se vraća s mora S416 i tako se mijenjaju.

sniff

Slikana je oko 19:30 kad prolazi Zagreb-Bjelovar u 18:00 s AKZa, a koliko vidim na voznom redu, Vir-Virovitica ide u Bjelovar preko Ivanić Grada i Čazme, a ne Vrbovca. Također, ne staje u svim selima kao ova Setra. A sad, zašto ima ovakvu tablu, da li je nekakvo spajanje ili kraćenje linije..?

leonardo123

Setra S 415 HD na parkingu Zagrebačkog Velesajma

MAN truck bus

Danas na AKZ:
BJ450FZ
BJ533GL
BJ954GV
DA101DL
DA677DC
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

gorgoroth

Dreamwalker

Citat: gorgoroth  u Kolovoz 25, 2019, 20:54:50
Malo prije, RI

Odlične su ti slike s ovog mjesta. Dobrodošlo osvježenje u kadrovima.
Jučer sam uhvatio ovu Setru S 415 GT-HD koja je zapravo preregistrirana ex Mandi (ZG-3853-EZ)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Osoblje

Novo pojačanje u redovima NK Slaven Belupo je i ovaj lijepi Mercedes Benz.

gorgoroth

sniff

S415HD

Tourismo ZG-5832-HJ iz Bjelovara, novitet očito

zelinska 1102

mate

Žuta ekipa, 695 na Draganiću, 988 u Rovinju na liniji Pula - Slatina

lussin

Cityliner u Šibeniku

Dreamwalker

Tralalala lala la jedna od ovih Setara danas me je vozila (neću reći koja)  klinac yahoo

510
548
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

gorgoroth

mate

Ekipa na Hvaru, slike nastale 27.& 29.8 u Starom Gradu, Setre su tu domaće, dok oba Iveca su na ispomoći, 802 iz KŽ, 855 iz BJ

shef

617 sa tabelom Topusko-Glina-Petrinja-Sisak-Zagreb
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic