IVECO Crossway LE

Autor MAN truck bus, Kolovoz 28, 2018, 16:51:00

NP-549

Isključivanje retardera bi trebalo kažnjavat ko i kretanje s Ikarusom u trećoj.  Da li ti koji ga isključuju upisuju u knjigu kvarova prijavu da napikava ?

MAN truck bus

Ti ni ne otvore knjigu kvarova.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

NP-549

Lako se naruči novi set pločica za brenze marke 365

421

Citat: NP-549  u Siječanj 13, 2019, 12:59:12
Lako se naruči novi set pločica za brenze marke 365
Talijan ima FRENO, nijemac BREMSE... kava
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

Francuz FREINS, Čeh BRZDY, Poljak HAMULCE... thumbs
"kartu imamo?"

garfield

Citat: MAN truck bus  u Siječanj 13, 2019, 12:15:28
Fora je u tome što na 225 vozi ili 406 ili 407 niti jedan od njih ne cuka.
Kad je 407 zadnji put bio na 225? Naime zadnjih više od mjesec dana nisam ga vidio nijednom (stalno je 406, jedino je ovaj utorak bio 408, i u ponedjeljak na 225/2 416). Kao ni na jednoj drugoj liniji, ko da je "propao u zemlju", je li moguće da je van prometa ili mi je samo promakao?

MAN truck bus

Promaknuo ti je, prošli tjedan sam se vozio s njim na 225.
"kartu imamo?"

driverzg27

Citat: garfield  u Siječanj 13, 2019, 14:58:42
Kad je 407 zadnji put bio na 225? Naime zadnjih više od mjesec dana nisam ga vidio nijednom (stalno je 406, jedino je ovaj utorak bio 408, i u ponedjeljak na 225/2 416). Kao ni na jednoj drugoj liniji, ko da je "propao u zemlju", je li moguće da je van prometa ili mi je samo promakao?

407 zna biti na 226-203 ponekad koliko sam imao prilike vidjeti....moras malo cesce boravit po raznoraznim linijama hehe pa ces vidit sve i svasta...
Ne obaziri se na to odakle dolaziš, već gledaj kamo ideš. Nikad ne obeshrabruj nekoga tko kontinuirano napreduje, bez obzira kako sporo.

driverzg27

gbr 402 na Kozjaku- slika je malo starijeg datuma....inace koliko sam se vozio u njemu cak je i dobar bus ali uvijek se moze bolje...ali prema plinarcu ovo je limuzina haha...inace nisam ljubitelj Iveca i prezirem ga ali moram priznat da se Iveco poboljsao...imao sam prilike bit u Dailyu i tad nisam stekao bas lijepa iskustva ali Urban je super!
Ne obaziri se na to odakle dolaziš, već gledaj kamo ideš. Nikad ne obeshrabruj nekoga tko kontinuirano napreduje, bez obzira kako sporo.

Citaro04

Kakve veze Iveco Urbanway ima s Iveco Crossway LE? Osim što je ista marka vozila, ali ne i tip!

MAN truck bus

Citat: driverzg27  u Siječanj 13, 2019, 20:01:10
gbr 402 na Kozjaku- slika je malo starijeg datuma....inace koliko sam se vozio u njemu cak je i dobar bus ali uvijek se moze bolje...ali prema plinarcu ovo je limuzina haha...inace nisam ljubitelj Iveca i prezirem ga ali moram priznat da se Iveco poboljsao...imao sam prilike bit u Dailyu i tad nisam stekao bas lijepa iskustva ali Urban je super!
Kolega driverzg27, imate temu o Iveco Urbanway autobusima.
"kartu imamo?"

driverzg27

Citat: Citaro04  u Siječanj 13, 2019, 20:11:48
Kakve veze Iveco Urbanway ima s Iveco Crossway LE? Osim što je ista marka vozila, ali ne i tip!

to se i ja pitam.......  rofl glavauzid

driverzg27

Citat: MAN truck bus  u Siječanj 13, 2019, 20:17:59
Kolega driverzg27, imate temu o Iveco Urbanway autobusima.

zalutal sam u krivu rubriku, nek admin izbrise ak hoce....Iveco je Iveco isti jarac

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

leonardo123

Citat: driverzg27  u Siječanj 13, 2019, 19:51:43
407 zna biti na 226-203 ponekad koliko sam imao prilike vidjeti....moras malo cesce boravit po raznoraznim linijama hehe pa ces vidit sve i svasta...
Da si ti taj koji malo ćešće boravi po raznoraznim linijama onda bi znao da 407 nikada nije bio na 226-203. Vidio sam sve i svašta na 226 (Classic, CC, 430, Conecto, Crossway LE) i 203 (Classic, 430, Conecto, Crossway LE) ali 407 ne.