Kvarovi autobusa (2)

Autor MB FAN, Veljača 06, 2018, 22:17:24

filip123

Gbr 270 i Crossway 39x na Poljanicama oko 22 sata išli u smjeru Sesveta s natpisom autobus u kvaru

marin

I 758 jučer ostao na sred Bolonje u kvaru. Odšlepan dizalicom, oko 18-19h, linija 172.

Tomek

Već godinu i pol Citelis 763 vozi bez stražnjeg displaya. Kako je to moguće ako ih ovlašteni zastupnik servisira i ako vozači više puta pišu da fali stražnji display?

ChRiStIaN

Tomek, da znas kakve se sve vaznije stvari pisu i ne rjesavaju, vjeruj mi, display je nis.

Odgovor garaze bude da su dva displaya dosta isto kak ja napisem da ne radi osvjetljenje displaya pa mi vele da ne treba svijetlit, bitno da pise linija  russian_roulette
@ Autobusi Hrvatska @

smogovci.bbb2

Prijavi tog bisera komunalnom redarstvu koji tvrdi da su dva displaya/predočnika dosta, pa neka ga kazne
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Pored razno raznih problema sa Citelisima (i ostalim busevima) stražnji displej i osvjetljenje displeja im je očito zadnje na listi prioriteta za popravak.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

filip123

Citaro gbr 209 danas došao u Dubec s natpisom "autobus u kvaru"... vjerojatno sa lin. 269

filip123

243 ostao u kvaru u Sesvetama, s linije 27x

smogovci.bbb2

Legenda pod pratnjom i uključenim pokazivačima smjera upravo jezdi iz Dugava po SR Njemačke prema APP

ChRiStIaN

Nazalost, legenda nemre vise ni dvokratnu izdrzat. Steta. Krpanje i samo krpanje dok ne dodu Citari.
@ Autobusi Hrvatska @

Tomek

Pitanje je uopće što najstariji zglobnjak u voznom parku opće radi na najopterećenijoj liniji. Maloumno, da ih se nije tjeralo do kraja na 109 vjerojatno bi ih malo više još bilo živo, bar do nabavke novih za koje se nadamo da će do jeseni makar i to je upitno.

BestOne

Citat: Tomek  u Ožujak 08, 2022, 22:55:15
Pitanje je uopće što najstariji zglobnjak u voznom parku opće radi na najopterećenijoj liniji. Maloumno, da ih se nije tjeralo do kraja na 109 vjerojatno bi ih malo više još bilo živo, bar do nabavke novih za koje se nadamo da će do jeseni makar i to je upitno.

Tako je. Zašto i dalje voze na 109?

BestOne ~ autobusi.org

smogovci.bbb2

Zato što prima najviše putnika

421

...i zato što nemaju drugo za disponirati.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Tomek

Imaju 71 drugi zglobni autobus za disponirati, a 151 staviti na neku lakšu liniju gdje vozi taj drugi zglobni bus.
A što se tiče kapaciteta sigurno taj jedan NG 312 spašava cijelu 109ku.
Danas je inače opet bio na 109.