Kvarovi autobusa (2)

Autor MB FAN, Veljača 06, 2018, 22:17:24

MB FAN

Koji ku*rac ti sad hočeš...? Davno je završila i svi su "skužili" da imam dva kor. računa, jer mi drugi ima grešku

421

216-2 je dvokratna služba koja ostvaruje sve polaske samo do Ivanje Reke.
Stoga je na prvom navratu većinom zglob, a popodne se primarno pokrivaju one linije gdje je zglobni potrebniji,pa se na 216-2 disponira ono što ostane (većinom solo).
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

atr-zgb

1.5.2016 oko 18.25 vidjen D5 kako kroz Veliku Goricu iz smjera Kurilovca šlepa 346? Jel neko zna što je bilo oni imaju svega 3-4 busa na nedjeljnom rasporedu u prometu.

MAN truck bus

Današnji kvarovi.
459 na 216, kod crkve u Ivanjoj Reci pukla guma. (Nemojte zamjeriti, slikano je u vožnji, kroz šajbu.)
226 krepao na Glavnom oko 11:30 je stajao sa strane s natpisom autobus u kvaru, a tek poslije 13 je došao servis.
542 na 107, zakuhao kod NSBa.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Lijepo. 2 MB, 1 MAN, 0 Iveco kava
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Ako te tješi viđena su 2 zglobna Citelisa u Resniku u servisu. good_boy
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

marin

Neka neka, baš mi je drago, nek se vidi kak se peru kileri i održavaju autobusi. Obični nemar.

MAN truck bus

Smogovac, evo 401 upravo sada u smjeru Resnika s natpisom autobus u kvaru.

smogovci.bbb2

perfeto Vidiš što je kvalitetan autobus. Bez šlepanja u servis ;D

Marek

Trenutno je na liniji 232.

marin

Gbr. 772 stoji u Zaprešiću na Mažuranićevoj u kvaru.

marin

Gbr. 772 danas na drugoj lokaciji, u Vrapču na stanici stajao 3-4 sata, zakuhao i bacio vodu, ne znam jel čekao dizalicu ili je bilo još intervencija pošto sam dobio informaciju da je 4 Citelisa zakuhalo danas. Također jedan od njih gbr. 763 na 146 zamjenjen sa gbr. 142.

marin

Na Črnomercu jučer u Prečko peronu stajao 761 skoro 3 sata u kvaru, čekala se dizalica. I jedan od Citelisa na 136 ostao bez plina pa je zamjena bio gbr. 158.
Sad kad su klime gotovo cijeli dan znaju i s 5 bara doć u garažu što je zbilja knap.

NP-549

Koliko ima kad je pun,  224 ?