Kvarovi autobusa (2)

Autor MB FAN, Veljača 06, 2018, 22:17:24

Majstor

401 opet out
Mjenjac opet !
Samo mi sudite pošteno !

leonardo123

Na 203 je jučer i danas.
U pravu si...krepao je popodne na 203/1.

Volzhanin

I jutros je disponiran na 203

driverzg27

472 smjer Vinec
Ne obaziri se na to odakle dolaziš, već gledaj kamo ideš. Nikad ne obeshrabruj nekoga tko kontinuirano napreduje, bez obzira kako sporo.

MAN truck bus

193 se pokvario na 107, stoji na okretištu Žitnjak. Došao je servisni kombi.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Danas oko 08:55h na Mostu mladosti u smjeru Slavonske šlepan 544
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Ivan

Inače mi se čini malo suvišno javljat svako stajanje i šlepanje jer ih ima puno u zadnje vrijeme, ali danas je oko 7:30 g.b.142 zakrčio stanicu Vrapčanska al. u smjeru zapada i mislim da mu je ovo treći ali sigurno drugi put da ga vidim pokvarenog na cesti u zadnjih nekoliko tjedana.

marin

Danas je oko 13h krepao gbr. 771 na 106. Sve je teklo po planu, zbilja je dosta buseva bilo tako da su bili solidno popunjeni,  a opet ne previše osim kad je krepao 771 malo se rupa napravila pa je sljedeći iza njega najebo. Danas sam uočio 743, 750, 759, 769 770 771 780. A 771 je bez brzina ostao, ne znam kaj je bilo dalje ali osjetilo se da fali, a zamjene nije bilo. I da, 743 se penjao Grškovićevom 17 km/h ako ne i manje.

NP-549

Resnik, ovaj tjedan:

Lijevog nije bilo pred mjesec dana, a desni ne mrda već dugo vremena.  Uljezu sa slike pukla karoserija pa ga pojačavaju

Prilično je i jasno zašto ne mrda. Nema čime.

Jedna harmonika se đirala po krugu

A ovaj u kutu više nije harmonika   rofl

Jednom Crosswayu je falio cijeli desni bok od "srednjih" vrata do kraja busa. Sve je skinuto, vidila se rešetka i stiropor unutra.  Vjerovatno je razbijeno pa su novi elementi na farbanju.

smogovci.bbb2

Od kad su ove fotogragije?!
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

NP-549

Vrag zel i prešu. Sve lipo piše  :)

marin

774 i 775 nema jako dugo u prometu. Još od zadnjih slika su u Resniku. A koji je ovaj bez harmonike? Ne vidi se gbr baš dobro.

MAN truck bus

Po popisu je 775 > ZG2326EC.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

CONECTO430

U harmoniku od 775 se zaletio auto prije par mjeseci
Idem samo jednu stanicu :D

Majstor

Motore vade na cca 350 000km i onda valja
A o cijeni popravka ajme
Ovi koji stoje mjesecima koliko tek taj košta / stajanje,popravak,registracija Itd /
Samo mi sudite pošteno !