Kvarovi autobusa (2)

Autor MB FAN, Veljača 06, 2018, 22:17:24

tramvajac 92

Nemaju tak i tak. Taj se natječe sa 181 za mjesto najkvarljivijeg Citara.

tonkovicmk1

Nisam siguran jel to kvar ali ću ipak ovdje staviti, danas 378 na 114 ujutro, srednja vrata se nisu dala zatvoriti. Kada je vozač pokušao zatvoriti, zatvore se do pola i onda se ponovo otvore. I tako 3-4 puta i tek onda su se zatvorila skroz. glavauzid 

ChRiStIaN

To ti je "normalno" na toj seriji MAN-a. Najčešće se događa kad je vani hladno ili kad se vrata neko vrijeme ne otvaraju / zatvaraju.
@ Autobusi Hrvatska @

421

Obzirom da je zračna instalacija u krovu, da li je uključen Webasto/Spheros da anulira jutrošnjih -9°C u Bistri i okolici?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Sve je uključeno. Unutra je baš lijepo toplo bilo.  ;)

NP-549

Na novim MAN-ovima rado zaštekaju radijatori u salonu ujutro kad postigne uvjete za grijat ali ne uključi. Samo vozač treba onda temperaturu postavit na maximum (HI) i onda prorade. Odma vratiš temp na 22

bus na istoku

811 odmah iza ponoći viđen na Zagrebačkoj u smjeru Dupca sa natpisom da je kvaru. Moguće da je samo u garažu išao.

bus na istoku

Jučer u podne na 215 nl313 iznutra kod zadnjih vrata između sjedala ili je dosta velika rupa na plastici ili fali neki poklopac ali se vidi cijeli kotač u vožnji. Zaboravio sam gb. pogledat. Moguće da je tako već duže vrijeme ali tek sam sada primjetio umnik2

Mercedes bus

Danas oko 13, gbr 550 stajao na Galženici s natpisom 'AUTOBUS U KVARU'

421

@bus na istoku
Slika govori više od riječi. good_boy
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421

Citat: bus na istoku  u Veljača 11, 2023, 03:12:28Jučer u podne na 215 nl313 iznutra kod zadnjih vrata između sjedala ili je dosta velika rupa na plastici ili fali neki poklopac ali se vidi cijeli kotač u vožnji. Zaboravio sam gb. pogledat. Moguće da je tako već duže vrijeme ali tek sam sada primjetio umnik2
Očigledno nedostaje servisni poklopac za podešavanje kočnica.
BTW to nije kvar>  o-0

jakov5

Ekipa LC 2020. u Podsusedu nam je u kritičnoj fazi. Vidjeh samo jednog od 8 da vozi, i to 239 na 118.
Mislim da im sad nije perioda, nisu valjda svi pocrkavali good_boy .
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

tramvajac 92

Potvrđujem viđenog sa fotkom  ;D

Mislim i da su Crosswayi '20 isto manje na cesti ovih dana.

tonkovicmk1

Citat: tramvajac 92  u Veljača 25, 2023, 09:30:03Potvrđujem viđenog sa fotkom  ;D

Mislim i da su Crosswayi '20 isto manje na cesti ovih dana.
Danas sam jedino vidio 112 na 137 i ništa Manova iz 2020  glavauzid

ChRiStIaN

3 MAN-a su razbijena od toga jedan već više mjeseci stoji na istom mjestu, nepomičan. Dodaj tome da su neki neispravni i dobiješ jednog u prometu.
@ Autobusi Hrvatska @