Irisbus Citelis CNG (3)

Autor marin, Siječanj 25, 2014, 19:36:36

MAN truck bus

Nije samo izjava već je upućen zahtjev prema ZETu i Autotroleju da se uklone naljepnice jer po novim istraživanjima (koja su se znala i prilikom nabavke CNG autobusa, no dobro) on ipak nije toliko čist, pa tako te naljepnice predstavljaju lažno oglašavanje.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

A što ju tu točno pogrešno, "Vozimo na prirodni plin"
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

luka1234

Bili oni sa ili bez naljepnica, neće se promjenit to da voze na prirodni plin  rofl

kocka151

smogovci.bbb2

Baš smo banana država. Pariz naručio 150 plinskih MAN autobusa a mi skidamo naljepnice th-down

Tomek

Realno, naljepnice nikad nisu ni trebale biti postavljene, autobusi su puno ljepše izgledali bez njih. Stražnje su svako malo morali mijenjati jer su se zagrijavale zbog motora i dobijale smeđi truli izgled.

Kocka 146

Mene zanima.
Idu li plinski sljedeće godine v rashod (2024)?  umnik2  ???  :P
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

tramvajac 92

Planski ne, jer ni ovako nemaju s čim voziti, osim ako nabave rabljene.

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

marin

Citat: Tomek  u Svibanj 04, 2023, 23:37:15Realno, naljepnice nikad nisu ni trebale biti postavljene, autobusi su puno ljepše izgledali bez njih. Stražnje su svako malo morali mijenjati jer su se zagrijavale zbog motora i dobijale smeđi truli izgled.
To je ono o čemu sam pričao i o "zelenima". Nije poanda što su ljepši bez njih ali da netko dopušta da mu se samo tako naredi zbog greenpeaca da se skinu te naljepnice koje su do sad bile u redu? J**anje u mozak svih nas.

smogovci.bbb2

Ako im smeta PRIRODNI, mogli su ostaviti VOZIMO NA PLIN ;D

Robert

Može i ovako 🫣 (šala)

Poslano sa mog M2101K7BNY koristeći Tapatalk

sniff

Autobus d.o.o., brdo Citelisa i dva Crosswaya LE

Portos

Na 172 je prošli tjedan svakodnevno vozio 780. Viđao sam ga iza 16h u smjeru Črnomerca. Zna li itko vozi li i danas i na kojem voznom redu? Rado bih ga uhvatio popodne na 172 i provozao se s njim dok je još na životu. Ipak je to jedan od malobrojnih koji još voze a uz to jedan od najkvarljivijih koji je promijenio barem 2-3 motora.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

lovac27

Na liniji 109 je danas zajedno s 754