Kako doci do posla u ZET-u

Autor Mali, Kolovoz 12, 2008, 21:16:10

Mrezni

Može li netko uvjete iz tog natječaja staviti ovdje prije nego bude kasno ? molim vas ... ne mogu nigdje doći do originala  natječaja ....

brunok

ODI U PRVU KNJIŽNICU GRADA ZAGREBA TAMO IMAŠ SVE STARE NOVINE TRAŽI VJESNIK I DOBIT ČEŠ GA NA UVID, ILI NAZOVI KADROVSKU SLUŽBU ZET-a I PITAJJ,OVO TI JE BROJ CENTRALE I TRAŽI LJUDSKE RESURSE 365-15-55

I MISLIM DA TI JE NATJEČAJ OTVOREN 7 DANA

Mrezni

Našao  ... natječaj vrijedi  8 dana  znači do sutra zaključno (poštanski žig) ... a za ubuduće da olakšam svima  ... svi oglasi objavljeni u vjesniku se nađu na "e-novine" kad se otvori vjesnik online, na lijevoj strani pri vrhu ima  link e-novine ... i tamo su kompletna izdanja novina  unatrag  nekog vremena ...

brunok

Evo gospodo draga, tu Vam je natječaj koj je još sutra otvoren, ali o toma natječaju nisam čuo neke dobre vijesti jer če se vjerojatno u njega stavljat vozači koji su došli u 1 i 5 mjesecu 2009 neznam dal je taj podatak točan ali tako sam danas čuo u firmi.

U PRILOGU VAM DOLJE ŠALJEM NATJEČAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brunok

Koliko sam čuo 472 kandidata za traženo radno mijesto, s tim da su neke molbe odbijene jer su nepotpune

scorpio

To je to nikada se ne budem zaposlio u ZET-u >:(,472 vozača za 40 radnih mjesta super.Najbolje je mi je da radim kao smetlar pa onda na interni natječaj u ZET,samo tako imam šanse upasti. ::|

ivek driver

hvala na potpri kolege conecta drago mi je da netko zeli da i mi koji se ne poznamo imamo potporu kolega
:) :) :) :) :)

Konj

Da treba se znati i moci zaposliti kao smetlar ,za to pak uopce ne postoji natjecaj. A kak kolega zna
da su molbe odbijene u Zet- u???? A nitko drugi nema pristup tim informacijama a najmanje oni koji su
predali molbe. A ako je sve tako kako je: zasto uopce otvaraju natjecaj???
Bilo bi dobro kada bi Uskok i DORH usli u Zet.

Mrezni

lako je doći do podataka  odeš na kadrovsku i kažu ti  ... :D koliko sam ja upućen ako si jedan od kandidata  trebalo bi da možeš doznati broj molbi  :)  (250) ih je ...... (ne, nažalost nemam vezu nikakvu) ....

conecto

Pa čini mi se da nije kolega nigdje naveo da je odbijen, nego je prema broju zaprimljenih molbi sam zaključio (pretpostavio) da su šanse vrlo male.
Al ne treba gubiti nadu, možda ovaj natječaj ispadne malo specifičan pošto je dobar dio gradske vlasti bio zaokupljen predsjedničkom kampanjom, a i sada su razna previranja oko dvije struje u Gradu i Holdingu pa se možda nemaju toliko vremena baviti ovim natječajem, ne zna se tko će tu isplivati kao pobjednik pa možda ni koja struja ima prednost pri zapošljavanju...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Konj

Da li je netko od kolega dobio zaposlenje u Zet-u? 8) 8)

Shole

MAN19464

objavljen je interni natječaj za vozače autobusa više izvršitelja, a pošto se interno nije nikada popunilo moje mišljenje je da bi uskoro mogao biti objavljen javni natječaj

Shole

ha ha, nemreš bolivit.  I u troleju osvanula neki dan dva interna oglasa.  Nikad ih do sad nije bilo (barem ne na oglasnoj ploči).  Traže se dva kontrolora i pazi sa ovo: uvijet je zanimanje tehničar cestovonog prometa !!!  I sad mene zanima, što je recimo mogao do sad taj teh.c.p. radit u firmi pa će sad napredovat u kontrolora!?  Mislim da niži koeficijent od kontrole imaju samo ugostiteljsko osoblje i perači.  I ako sad odjedanput treba četverogodišnja srednja za to radit, šta ćemo onda s onim kontrolorima koji nemaju ni osnovnu a fala bogu ima ih na lopate

tramvajac 92

A ništa, pošaljite ih meni u školu  ;D
Btw. nisam znao da trebaš biti TCP za kontrolora karata...
Bole da TCP-i rade vozne redove i trase linija (šta im je i u opisu posla)