Kako doci do posla u ZET-u

Autor Mali, Kolovoz 12, 2008, 21:16:10

bugi

Citat: conecto  u Travanj 24, 2009, 14:24:06
Ne treba Te mučiti taj natpis na displeju, to je definitvno pisalo bezveze. Novi vozači dolaze gotovi s D-kategorijom i odmah kad počnu raditi idu na liniju, samo prvi tjedan sa starijim vozačem koji ih upoznaje s poslom (znači s poslom, on nije tu da ih uči voziti jer bi to već trebali znati),

a da te pitam kak vozaci znaju bas kud svaka linija ide.i ovi novi kak tak brzo nauce linije koja kud treba skrenut kud ide i to

421

Zato svaki od novih  vozača dobiva mentora koji vozi s njim do 15 dana i daje svoje mišljenje na kraju razdoblja.
Mentor  je stariji vozač po stažu koji je prošao sve linije tako da zna kud koja ide.
Obično novi vozači budu disponirani na linije veće frekvencije poput 215 i 268 u tjednu i ostale preko vikenda da "utvrde"gradivo.
Čestim ponavljanjem linija se lako pamti.
Uostalom,ako ideš turu prije preuzimanja službe ,zapamtiš ju bez frke.
Jer ako te uče putnici,tad si naje...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

brunok

heh kažeš im ako očete doma recite kuda moram ići, tako se Lipnica savladava, i onda te veslaju da je stanica svakih 500 metara :)

Ivan1983

brunok

kažeš im ako očete doma,pričajte ili parkiraj ispred prve birtije,a bar ih do tamo imaš :)

steyr1985

Ima li tko kakvih vijesti  da li su počeli voziti novi vozači ili još ne.

đejmsbond

i mene baš to zanima.....ali svi šute......a jesu čudni ti zetovci  ;D

421

Danas je počeo voziti prvi od njih.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

đejmsbond

ne razumijem, kako prvi? šta idu po nekom redu...

421

007,protresi, ali nemoj promućkati prije upotrebe.

nina

Da istina je da su već danas (prvi radni dan po ugovoru) neki odradili prvu službu, a neki tj. ostatak počinje sutra.
MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI U SVOM MIKROSVIJETU

iva

jel netko od prijavljenih dobio nazad papire?

iva

i da li je netko od vas počeo raditi ili su to nagađanja.

Prexico

Citat: iva  u Svibanj 05, 2009, 09:39:42
jel netko od prijavljenih dobio nazad papire?

Žena u kadrovskoj službi mi je rekla, da će ovaj tjedan slati rješenja na kućnu adresu, isto to mi je i rekla prije dva tjedna. Mislim da oni malo zaj...u, da su primili sve prek veze , a nas Purgere  ko j..e.

dajte mi da vozim autobus!!!!
PPG

Tomek