Kako doci do posla u ZET-u

Autor Mali, Kolovoz 12, 2008, 21:16:10

brunok

tako je i veza u ljudskim resursima :)

Berlingo

Jako tesko ali ne i neostvarivo.Hvala decki.

bugi

danas zena za volanom na 212 autobusu.bolje vozi nego prije 4 dana novak muskarac.svaka joj cast

Varaždinac

Idemo svi voziti u ZET-u buseve dok se još djele besplatni kolači  :D :D :D :D :D

Shole

Citat: bugi  u Svibanj 19, 2009, 18:55:58
danas zna sofer na 212 autobusu.bolje vozi nego prije 4 dana novak muskarac.svaka joj cast

ja se ispričavam, ali bih molio ako mi netko ovo može prevest

Varaždinac

Citat: Shole  u Svibanj 19, 2009, 19:40:09
danas zna sofer na 212 autobusu.bolje vozi nego prije 4 dana novak muskarac.svaka joj cast

znači prije 4 dana nije znal voziti, a danas zna! na liniji 212! svaka mu čast! jasnije?

ikar

Citat: Shole  u Svibanj 19, 2009, 19:40:09

Danas žena šofer na autobusu linije 212. Bolje vozi nego prije 4 dana novak muškarac!

421

Molim malo više respekta prema kolegici!
Danas je jedan autobus na liniji  212  vozila vozačica, i to bolje nego novi kolega  od prije četiri dana.
Svaka joj čast!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Možda zato što kolegica nije novak za volanom busa kao kolega od prije 4 dana?!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

421

;D ;D ;D
Koliko znam nije Novak, to je Varaždinac!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Varaždinac nije puno skužil o svemu tome, a ni njemu interpunkcije u postovima nisu baš jača strana pa valjda ni svoje spike baš ne kuži najbolje. Ipak on previše vremena provodi na stadionu gdje su važnije boje i galama od sadržaja onog kaj vičeš...
A GDJE JE POANTA?

bugi

ispricavam se za necitki post.ali bio sam u zurbi pa sam zbrljo malo slova.nece se ponoviti

Varaždinac

Citat: conecto  u Svibanj 19, 2009, 22:30:27
Varaždinac nije puno skužil o svemu tome, a ni njemu interpunkcije u postovima nisu baš jača strana pa valjda ni svoje spike baš ne kuži najbolje. Ipak on previše vremena provodi na stadionu gdje su važnije boje i galama od sadržaja onog kaj vičeš...

Jebiga kad nezna postove pisati! i nije istina da ja nemam veze s interpunkcijom jer sam dovoljno školovan da post napišem!

conecto

Citat: Varaždinac  u Svibanj 20, 2009, 17:53:34
Citat: conecto  u Svibanj 19, 2009, 22:30:27

Jebiga kad nezna postove pisati! i nije istina da ja nemam veze s interpunkcijom jer sam dovoljno školovan da post napišem!

Ovaj zadnji baš to sve potvrđuje?!
Ne znam jesi li ljepše sročio tekst koji je konradiktoran (mada moram priznati da su glagoli pjesnički umetnuti), gramatiku (neznam), početno slovo nove rečenice...
Gdje si se školovao, na stadionu? Ili te ševi tipkovnica?
A GDJE JE POANTA?

Prexico

Školovao se je u Doboju, vikend fakultet!!  :D
PPG