Li-bus, Livno

Autor ist, Studeni 19, 2018, 17:33:21

Nitko

Citat: Citaro O530  u Siječanj 13, 2022, 02:01:09
Što se tiče gradskog prijevoza, na facebook stranici portala "Relax Livno" napisali su da je Grad Livno donio odluku da će gradski prijevoz u Livnu obavljati "Ćićko Commerce". Ne znam baš koliko je to istinito, ali od 1.1. ove godine trebao je Livno bus.
I mene to zbunjuje, oni su objavili na vlastitim stranicama da od 1.1. voze, ali kasnije nisu nista, niti vozni red, niti to da im je opet ponisteno. Trebalo bi ih mozda pitat.

Citaro O530

Mislim još ne voze jer učenicima zimski praznici nisu još gotovi. Sutra bi im trebala početi nastava, a s time i taj gradski prijevoz. Vidit ćemo šta će biti.

Majstor

Pa nije školski prijevoz već gradski sa početkom 01.01.2022.g. sami se pohvalili još prošle godine
Očito prevelik zalogaj ?
Samo mi sudite pošteno !

Sule

Gradski busevi stoje parkirani van grada kraj jedne pilane u sred nicega na suncu, mrazu i vjetru, koliko sam mogao vidit imaju registracije prva dva ostali su bili parkirani iza pa ne mogu reci iz auta dok sam vozio sa sigurnoscu. A skolsi prijevoz krece u pon ako se ne varam jer je skola odgođena bila zbog korone. A cickovi gradski busevi i dalje stoje parkirani na kolodvoru u Livnu.

Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk

Majstor

Jel to oni Manovi SU prigrad kocke Turska proizvodnja
A72/74 ?
2007 g  Ex. Rotterdam
Bili kod Maria Rottgena pa uzeli dio Mađari a zadnji prošli tjedan otišli put Ukrajine bilo ih je 60-70 kom
Samo mi sudite pošteno !

Citaro O530

Citat: Majstor  u Siječanj 16, 2022, 14:19:44
Pa nije školski prijevoz već gradski sa početkom 01.01.2022.g. sami se pohvalili još prošle godine
Očito prevelik zalogaj ?

Ne znam šta je s tim. Jedino možemo čekat da na fb stranici objave novosti oko toga (ako ih bude), ovako možemo samo nagađati...

Citaro O530

Evo par mojih slika tih MAN-ova koji su trebali obavljati gradski prijevoz (a nadam se i da oće).

Nitko

Od 31.1. voze na liniji Tomislavgrad - Mostar.
Jel mi može netko reći kroz koje gradove ide linija Livno - Mostar. Ja sam bio uvjeren da ide kroz Tomislavgrad, ali kada sam išao na njihove stranice i upisao Tomislavgrad - Mostar nije mi nalazilo niti jednu liniju.
I o gradskome prijevozu se još uvijek ne oglašavaju. Nešto je čudno tu.

gorgoroth

Citat: Citaro O530  u Siječanj 16, 2022, 20:19:24
Evo par mojih slika tih MAN-ova koji su trebali obavljati gradski prijevoz (a nadam se i da oće).
Nisu kao s reklame

podgora

Citat: Nitko  u Siječanj 19, 2022, 11:01:56
Od 31.1. voze na liniji Tomislavgrad - Mostar.
Jel mi može netko reći kroz koje gradove ide linija Livno - Mostar. Ja sam bio uvjeren da ide kroz Tomislavgrad, ali kada sam išao na njihove stranice i upisao Tomislavgrad - Mostar nije mi nalazilo niti jednu liniju.
I o gradskome prijevozu se još uvijek ne oglašavaju. Nešto je čudno tu.
Opet su na guženi da prostiš Čičku je produžen gradski prijevoz

Poslano sa mog 2107113SG koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Sule

Ovi busevi nisu kao oni sa slike koja je u međuvremenu nestala s njihovog FB profila kao i sama objava o skolskom i gradskom prijevozi sto samo znaci da je opet teta Borjana i ekipa rekla ne onima koji ne podrzavaju njihovu politiku malverzacija i prevara. Sto samo znaci da su opet prevareni i da im je opet oduzet prijevoz preko noci. Tako da ni sam ne znam vise kako uspijevaju opstati sa tolikim troskovima i gubitcima. Ali tako vam je to kada teta Borjana i ekipa kazu NE.....nazalost....

Nitko

Citaro O530

Citat: Sule  u Siječanj 19, 2022, 15:45:44
Ovi busevi nisu kao oni sa slike koja je u međuvremenu nestala s njihovog FB profila kao i sama objava o skolskom i gradskom prijevozi sto samo znaci da je opet teta Borjana i ekipa rekla ne onima koji ne podrzavaju njihovu politiku malverzacija i prevara. Sto samo znaci da su opet prevareni i da im je opet oduzet prijevoz preko noci. Tako da ni sam ne znam vise kako uspijevaju opstati sa tolikim troskovima i gubitcima. Ali tako vam je to kada teta Borjana i ekipa kazu NE.....nazalost....

Misliš na onu sliku na kojoj se nalazi Lion's City?

podgora

Danas san se priko fb dopisiva sa Li Busom.Bice nesto izgleda !

Poslano sa mog 2107113SG koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Citaro O530

Bas mi je drago  :), znao sam da oni nece tek tako odustati. Sto se tice Lion's Classica, oni su oduvijek bili namijenjeni za taj gradski prijevoz, City je bio samo ilustrativna slika. Doduse, spominjali su nesto da ce i ove godine bit par novih buseva, pa mozda bude i koji novi City :)