AP Varaždin – fotografije (2)

Autor shef, Prosinac 19, 2018, 09:17:52

Mile7

Ako je tako onda hvala, oprosti matej ali nije ni meni lako ove dane pa sam ružno reagirao, mogao si malo ljepše reći da popravim slike, nisam tako iskusan, istina je, ali u 6 mjesecu će biti bolje, do tad koliko mogu, i baš me briga što će reći  :)

Matej

Nisam nikoga htio uvrijediti,pratim ovaj forum već 7 godina,i pratim sve teme.Priznajem da nemam puno slika jer me to stvarno ne ide,pokušao sam ali ne ide.Volim vidjeti fotke svih prijevoznika,ali mislim realno sam trebaš odlučiti koja slika je primjerena za forum,a koja nije.Na drugom forumu sam čitao da kolega Mate ima hrpu fotki koje nisu na forumu jer je procijenio da ne valjaju (Dam se kladiti da su fotke odlične).Uglavnom,ja se ispričavam ako sam te uvrijedio.Lijep pozdrav.

Usput,evo jedna moja slika interijera Čazmine petarde,ali ja smatram da nije za forum,nešto joj fali :)

Avtomontaža

Ova slika interijera petarde je ozrcaljena.

Mile7

757 za probu
Je li sad ovo konačno u redu ili bar bolje?

lussin

Dreamwalker

Ova Bova je dobra Mile. Vidiš da možeš kad se potrudiš :)

@matej, dobro je biti samokritičan, no meni je ova slika interijera baš dobra. Možda ti slike nisu loše, ali to ne znamo jer ih nismo vidjeli. No, i ako su loše, uz malo truda i slušanje naših savjeta, slike mogu biti dosta dobre u vrlo kratko vrijeme :) Postaj ih u foto školicu da vidimo :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Osoblje

Prve dvije slike su s autobusnog kolodvora Varaždin, a zadnja slika je iz Beograda. Konačno, sve su slike iz našeg inboxa.  ;D ;)

mate

726 u SB, 729 u ZG

sniff

Dnašnja ekipa u posjeti Interliberu

747

644, 729, 766, 676

775

777

još su bili jedan ili dva VDL Axiala (671?), no njih nisam fotkao

mate

671 u nedjelju za Poreč

Mile7

Nekad putovao posvuda, danas većinom odmara na istom mjestu kraj ceste prema Ludbregu

AudiA842

mate

18.11. u Vukovaru

sniff

Mile7

Oglas za Domino na Njuškalu piše da je neaktivan, da je oglas istekao, molim vas recite mi da se ne prodaje na nekom drugom mjestu, molim vas samo mi recite da se Domino ne prodaje, to bi mi bio najljepši poklon za Božić buljo