Slike autobusa u 2019.

Autor 545, Siječanj 01, 2019, 11:52:34

garfield

(3/3)

19.4.
15. Dioki, 475 na zakašnjelom 225/2, kasnio je skoro pola sata zbog gužvi na Čulinečkoj i kašnjenja u polasku!

24.4.
16. 46 na 130, Črnomerec; 46 je dobio prednji garažni broj nakon što ga jedno vrijeme nije imao
17. Mislili smo da će ovaj bus u rashod, no ipak je živ: 153 na 109!
18. 153 na Savi, na prednjem displeju piše Črnomerec, a na bočnom Dugave
19. 689 na 118 u Magazinskoj

27.4. Novi Jelkovec
20. 678 na 282
21. 226 na 279

marin

Citat: 421  u Travanj 27, 2019, 12:51:46
22 Travanj 2019, 17:34:07 Odgovori #259
O&O
Ako tako odrađuješ svoj posao u ZET-u kao što odgovaraš, jadni ljudi onda.
Nadam se da ipak nije tako. Ja pitam iz razloga što znam informacije, nisam rekao ništa što se protivi onom tvom citatu od tramvajca nego sam rekao nešto nevezano za to. Zato me zanima, po još jedan put, za što mi ide malina?
Prvo sam mislio da je zbog toga što sam napisao da su nekima ugrađeni s 0km tahografi. Sad više ne znam jel to ili nešto drugo.

Robert

U pauzi između linija.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

421

"Dodjela nagrade Zlatna malina, ili popularno anglosaksonski 'Razzies', je godišnja nagrada koja se dodjeljuje najgorim filmskim forumskim ostvarenjem(ima)"
SVE!
1. Nema toliko km, nema niti 900 tisuća.  th-down th-down th-down th-down
2. Digitalni tahografi koji su stavljeni nisu original, niti su analogni prije njih bili. th-down th-down th-down th-down th-down
3. Nekim APP kockama, biodizelima i ovim NL-ovima su postavili kilometražu na 0 kad su ugradili nove digitalne tahografe. Ovom očito nisu, a i onaj prije njega je pokazivao bez veze nešto. th-down th-down th-down th-down th-down th-down th-down th-down
Ako postoje povremena usklađivanja broja prijeđenih km po gbr koja su prilično točna, otkud sumnja na sredstva mjerenja koja su sastavni i zakonski dio  bus123?
A zbog tvoje lijenosti po tom pitanju, jer smo već razglabali o temi prilikom prelaska analogni (digitalni I i II generacije) na digitalni III generacije i memorijske kartice digitalnog tahografa, pročitaj ovo:
28 Ožujak 2017, 11:30:28     Odgovori #55
Offline Shole Global Moderator
Član od: Stu 2007
Odg: Digitalna kartica vozača [ Tahograf ]
Citat:
Čisto sumnjam da su kilometre namještali,  lakše da svi busevi krenu opet od nule.   A vjerovatno je pol minute posla u tahograf unijet staru kilometražu"
E sad, ako imaš IQ toplomjera (a nemaš) onda je sve jasno,zar ne?  klinac  ili  russian_roulette

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

marin

Oho krivo smo se shvatili. Prvo, znam što je malina.
Drugo, rekao sam da nema 2 miljona niti 900 tisuća, a pod tim sam mislio da ima negdje između km, ne da ima manje od 900 tisuća.
Treće, ako ne znaš nemoj pisat jer imam sliku jednog od gbr (23-36) kako ima par sto km ili je bio 155-166 u pitanju, to se sad ne sjećam. Ako nađem u ovih 10.000 slika što imam, ti si dužan šutit o ovoj temi.
Pola minute posla? Pa to je nekad u ZET-u neostvarivo, kao da ne znaš.

MAN truck bus

3 asa na GK - u, slika bi se komotno mogla opisati Bajaginim stihom "Mrak se skupio u kap rano jutro kao slap".   thumbs
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

421

@marin
E sad, ako imaš IQ toplomjera (a nemaš) onda je sve jasno,zar ne?  klinac  ili  russian_roulette
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

marin

Mogao si za pjesnika ić jer si vrlo neshvaćen i to ne samo meni nego još nekima. Ovako treba 3 puta objašnjavat dok se pohvatamo.

Citaro04

Linija: 105
Garažni broj: 16

Linija: 607
Garažni broj: 156

Linija: 226
Garažni broj: 455

MAN truck bus

Malo akrobacija sa 468.  kava
"kartu imamo?"

sniff

Dreamwalker

Inače nemam naviku slikat svaki ZET-ov autobus koji vidim, no ovo je ipak rijetkost za vidjeti.

437 na 201/202. Navodno je bio cijeli dan :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

akzg22

ZG 2983-DV (g. b. 307)

MAN truck bus

11.5.2019.
437 na 201
656 na 217
"kartu imamo?"

jakov5

Drugi dio travnja 2019.

1-2) 35 na 120 - privremeno stajalište Gajnice, smjer Huzjanova
3) 87 na 124
4) 318 na 127
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru