Barbi

Autor erobuss, Kolovoz 18, 2008, 01:43:52

erobuss

Ovo bi trebao biti 'aktualni' redizajnirani model turističkog Barbi Genesis-a.

stipe15

Ajme meeniii šta je ružan.....

maher03

:okakav je to cudan dizajn
MaHer03

zlikowszky

Što se tiče dizajna automobila, talijani su nenadjebivi, ali što se tiče buseva..... Jao i pomagaj!!!
Možda sam staromodan, ali čemu ovo sliči???? Prije bih rekao da je kinez nego talijan, da niš ne piše.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

elvis

ovi farovi mi dosta lice na one od novog Volvo kamiona,ili su mozda isti?

CroHerc

Citat: elvis  u Ožujak 11, 2009, 22:33:28
ovi farovi mi dosta lice na one od novog Volvo kamiona,ili su mozda isti?

Rekao bi da je isi , samo što  ovom volvu puno bolje stoji :      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bd/Volvo_FH_Glober.jpg

Talijani neznaju napraviti dobar autobus.  Jedino iveco minibus ide u korak sa konkurencijom.

mb0404

Odzada Isuzu,spread Volvo FH samo malo udebljana svjetla ;D
Sto kaze jedna stara bosanska izreka"nije svacije po putu srat"

trucker

Barbi je nedavno izdao novi oblik karoserije,nazvan po osnivaču kompanije - Gallileo.

Model Gallileo će se raditi i na Irisbus Eurorider šasijama,a ne samo na Volvo šasijama,koje Barbi uglavnom koristi posljednje 23 godine.

Gallileo HDH montiran na Irisbus EuroRider šasije biti će prodavan putem Irisbus zastupničke mreže najprije samo u Italiji, a kasnije vjerojatno i šire. Na 14m dužine i tri osovine,opremljen agregatom od 450KS  EuroRider će se prodavati po cijeni nižoj od  Magelys-a

shef

Jedan malo stariji Barbi model, Echo II:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Maestro 12m na Volvu:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

volvobus

za vozača nema boljeg autobusa