Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (1)

Autor Ivan, Kolovoz 18, 2008, 21:33:51

Tomek

147 na kasnoljetnom suncu

Od 148 još uvijek ni traga.. Jel 819 još u prometu, to je zadnje O405N2 u Zagrebu.. Kakvo je stanje u Dubravi, ima kakvih novih rashoda?

MAN19464

Da, 819 su uspjeli nekako registrirat, ali 810 nisu.

tramvajac 92

U žici u Dubravi i dalje stoje 2*O405N i 1*O405GN, tamo ništa novo. Unutar pogona ne znam

smogovci.bbb2

A jesu li iz APP-a prebacili svoje Cacciamali-e u APD?! Bilo je govora o tome kad stignu Stratos-i.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Majstor

4 kom neki dan islo u Dubravu valjda za stalno
Samo mi sudite pošteno !

Ivan

A hoće li dio u V. Goricu? Sigurno ima linija gdje ih se može bar povremeno iskoristit, ako ništa drugo onda za 335 da ne troše tamo bezveze solo s kojima je sve češće manjak, ali pošto je garaža blizu, lako ih se može fleksibilno slati po potrebi iskoristit i samo za neke slabije pune polaske na inače opterećenijim linijama.

Ne znam što bi svih 13 radili u Dubravi kad ima maksimalno 6 ili 7 v.r. kud ih se može ugurat ako ih vrate na 277, 278, i ne baš optimalno na 280 (za 214 ipak računam da im neće past na pamet kao u vrijeme krize 2009. jer ta linija ima sve više smisla i prosječni polazak obično ima bar 20 putnika makar je manjkava, da ima bolje prolazno vrijeme kroz K.B./ početno ELKA bila bi super).

MAN19464

Bilo bi za njih posla u v.gorici. Trenutno je točno na broj autobusa, oni koji se moraju servisirat šalju se na dvokratne službe kako bi se između na pauzi na ho-ruk nešto servisiralo
Kad bi se bar iz Arz-a nešto
vratilo, jel uskoro če nastradat linija 330 sa koje če se otimat autobusi za druge linije.

lovac27

Gbr23 i 28 posudjeni u Apvg,jesu li se vratili 650 i 654?

822DoDo

ne vjerujem, 654 sam jucer vidio na istoku grada
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

atr-zgb

Gb 23 i 28 su u APVG dok ne dodju neki busevi, sa citarima je bilo dosta kvarova pa su premješteni u APD radi održavanja bus123 :)

lovac27

hoće li 654 i 650 vratiti u APVg ili neće, gbr. 651 je u apvg.

MAN19464

Za sad neće.
Gb. 23 i 28 jučer vozili emigrante u Mađarsku.

MAN19464

Ivan

A jesu smiješni s tim posuđivanjem, pa to je povratni put od 60 km, očito VG treba barem jedan dodatni autobus, neka ga onda pošalju. Ako ništa drugo, jedan solo (recimo zašto ne g.b.9 koji je spomenik na ulazu, a ne korisna oprema u APP), a mogu trajno otići barem dva mini Cacciamalija jer očito ih se u Zagrebu ne koristi ni trećina.