Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (1)

Autor Ivan, Kolovoz 18, 2008, 21:33:51

Tomek

A evo i 804 danas rano ujutro. Uglavnom 858 je gotov, njega možemo prekrižti sa liste aktivnih vozila  :-\

ivo

uskoro nekoliko autobusa iz podsuseda dolazi u vg.

MAN fan

jel imas kojih saznanja koji ce to busevi bit?

ivo

nemam nažalost, možda več sutra dođu pa ću javit ako što vidim

sokre

Stvarno neprimjetno lijepe osmicu umjesto četvorke.. Ali lijepljenje novih brojeva je, koliko sam primijetio, za cijeli ZET umjetnost. Naročito kada nanovo lakiraju autobus, a broj ostave stari - preko njega zalijepe četvrtastu pločicu i bojaju.. Nikada mi se to nije sviđalo. Bilo bi lijepo da to prepuste nekoj tvrtki koja se bavi oslikavanjem vozila. a ako već nemaju novaca, vjerojatno bi se mogli dogovoriti za kompenzaciju sa reklamnim prostorom - npr., kao u Grazu, svjetleći reklamni pano na poklpzu motora, displaj umjesto zadnjeg stakla.. Praktično, moderno, a na kraju i lijepo.

A što s tiče 801-805, vozio sam se jednim od tih na liniji 308, Zapruđe - Sasi - Strmec. Iako nisam morao ići tako daleko, napravio sam cijeli krug. Ipak, čovjek se ne vozi svaki dan modernim niskopodnim autobusima po selima zagrebačke županije. A zbog stanja cesta i načina vožnje vozača, sumnjam da će ti autobusi dugo izdržati.

Jel netko zna zašto ne mogu `programirati` displeje?

Ivan

Citat: sokre  u Veljača 08, 2009, 11:07:13
A što s tiče 801-805, vozio sam se jednim od tih na liniji 308, Zapruđe - Sasi - Strmec. Iako nisam morao ići tako daleko, napravio sam cijeli krug. Ipak, čovjek se ne vozi svaki dan modernim niskopodnim autobusima po selima zagrebačke županije. A zbog stanja cesta i načina vožnje vozača, sumnjam da će ti autobusi dugo izdržati.
Ovi Eurobusi i TAZ-ovi koji su trenutno u Gorici su dosta problematični, i kad dođu novi vjerojatno će biti prodani ili nešto...

Citat: sokre  u Veljača 08, 2009, 11:07:13Jel netko zna zašto ne mogu `programirati` displeje?
Naravno da mogu, samo nisu unijeli goričke linije jer do prije nekoliko mjeseci nije niti bilo sigurno hoće li ZET ostati u Gorici...

ivo

Stvarno neprimjetno lijepe osmicu umjesto četvorke.. Ali lijepljenje novih brojeva je, koliko sam primijetio, za cijeli ZET umjetnost. Naročito kada nanovo lakiraju autobus, a broj ostave stari - preko njega zalijepe četvrtastu pločicu i bojaju.. Nikada mi se to nije sviđalo. Bilo bi lijepo da to prepuste nekoj tvrtki koja se bavi oslikavanjem vozila. a ako već nemaju novaca, vjerojatno bi se mogli dogovoriti za kompenzaciju sa reklamnim prostorom - npr., kao u Grazu, svjetleći reklamni pano na poklpzu motora, displaj umjesto zadnjeg stakla.. Praktično, moderno, a na kraju i lijepo.

a jesi vidio cestu prema strmcu bukevskom to zbilja nije za nikakve autobuse mislim da ako dođu novi biti će jako brzo uništeni, sreća tvoja što si išao sa tim mercedesom nedaj bože da si išao sa m.a.n-om gb.854 mislim da bi ti kičma nastradala, inaće na toj liniji se najviše vidi bezobrazluk sisačkih vozača koji tu cestu koriste za domovinski most nevjerovatno gdje sve pretiču ili obilaze autobus koji stoji na stanici, sad kad je nova široka cesta od selnice do kosnice događa se jako veliki broj prometnih nesreća a policije nema.

mansg313

Citat: ivo  u Veljača 08, 2009, 11:31:05

a jesi vidio cestu prema strmcu bukevskom to zbilja nije za nikakve autobuse mislim da ako dođu novi biti će jako brzo uništeni, sreća tvoja što si išao sa tim mercedesom nedaj bože da si išao sa m.a.n-om gb.854 mislim da bi ti kičma nastradala, inaće na toj liniji se najviše vidi bezobrazluk sisačkih vozača koji tu cestu koriste za domovinski most nevjerovatno gdje sve pretiču ili obilaze autobus koji stoji na stanici, sad kad je nova široka cesta od selnice do kosnice događa se jako veliki broj prometnih nesreća a policije nema.
Ja sam bio na kosnici sa 833,835 i sad prije nekih tjedan dana sa 857 nezna se sta je gore ovi O305 koji se jedva micu sa mjesta ili ovaj 857 koji nabija unutra da ti 2 dana kasnije glava glava jos puca od divne cesta prema Strmcu >:(

ivo

jednom je na 838 kod strmca ispala bočna šajba od nabijanja po rupama

ivo

danas u 12:00 gb. 50 postao gb. 866 dakle preselio u veliku goricu i dobio novi garažni broj.

ivo

novi garažni broj u v.g. je 868 mislim ex. 49 ali nisam baš dobro vidio provjerit ću

Ivan

buSHunter795

kekobus

835 rashodovan sa počupanim dijelovima, pa otpada njegov povratak u Passau!
705 će čekati da se jave ako ga žele preuzeti!

ipiljek

Citat: ivo  u Veljača 10, 2009, 10:46:24
novi garažni broj u v.g. je 868 mislim ex. 49 ali nisam baš dobro vidio provjerit ću
Danas viđen gb. 49 na Savskom mostu....znači nije.
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!