Vozni park – komentari (2)

Autor Paško, Travanj 20, 2018, 10:13:51

elez

#298 viđen u Trogiru bez stražnje reg. pločice na liniji  glavauzid
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

gorgoroth

elez

Jel se u novim Crosswayima kao i u prethodnima ugasi klima kad su vrata otvorena?
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Citaro O530

#008 je dobio nazad stražnju desnu ratkapu, a #034 je dobio novi stražnji lijevi stup

Citaro O530

#019 na stražnjem braniku dobio natrag garažni broj koji čak i super izgleda. Brojevi stoje skupa i ravno, jedino su možda malo nisko zalijepljeni. Mene zanima hoće li #316 ikada ugledati svjetlo dana? 5 mjeseci je izvan pogona, za to vrijeme su ga mogli odrastaviti i sastaviti do posljednjeg komada žice i šarafa.

man323

To što je 316 van pogona je loše, ali  ne podrazumijeva se da se majstori mogu posvetitit 100% tom autobusu jer imaju i drugih vozila koja se moraju popraviti

Intouro

Na #316 su radili motor,nedavno su ga vratili i dobio je novi tiketing,nije u prometu od 12 mjeseca prošle godine.mogao bi uskoro na cestu.

Paško

Uredno je prošao tehnički pregled u siječnju.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Josip-Split

Svi nesto spominju 316,niko se nepita di je 312  umnik2

Citaro O530

#316 nije u pogonu od kraja 3.mjeseca. Što se tiče #312, vidio sam ga parkiranog u pozadini na slikama novih Citara iz Dugopolja koji su nedavno stigli. Ne znam šta mu je...

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

COVIK

Deset citara stiglo u garažu yahoo
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Intouro

Citat: Citaro O530  u Rujan 05, 2022, 21:19:07#316 nije u pogonu od kraja 3.mjeseca. Što se tiče #312, vidio sam ga parkiranog u pozadini na slikama novih Citara iz Dugopolja koji su nedavno stigli. Ne znam šta mu je...

Od 12 mjeseca prošle godine.

Intouro

Je vanka je od 12 miseca,al ja kad sam u 3 misec primjetio da ga nema na cesti raspitao sam se o njemu tada.