Vozni park – komentari (2)

Autor Paško, Travanj 20, 2018, 10:13:51

Paško

A #207 ima nove tablice
ST-5942-N
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

RV

Znači ipak sam dobro vidia, #207 je bia.. Hvala na ispravku, amfan

Poslano sa mog SM-A600FN koristeći Tapatalk

Paško

Dobro si vidija, krivi si broj pretpostavija. :D

Vozio sam se danas u #177 i izgleda mi da mu je mjenjač na izdisaju. Mijenjanje brzina mučenje je praćeno velikik trzajima, a još ga vozač očito štedi. Kako je krenulo, završit će kao #183.

Paško

Sad sam provjerio, #208 ne vozi još od kraja studenog, #168 također. To je dosta vremena.

RegioBus

Citat: amfan  u Veljača 02, 2019, 13:11:08
Sad sam provjerio, #208 ne vozi još od kraja studenog, #168 također. To je dosta vremena.
Tako je.  #208 je prije nekoliko dana pomaknut isprid remonta i skinut mu je i drugi far i jos neke sitnice. Moguce da je za njega dosao kraj.

Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk

Paško

Stanje #275 nakon luđačkog napada, prijateljeve slike

netko

Malo off na ovu temu.

Ne izgleda niti malo ugodno kad se vidi kako pucaju bočna stakla u 1000 komadića.
Je li se postoji opcija naručivanja/proizvodnje za bočna stakla kao i kod prednjeg stakla tj. da ne pucaju nego se smrskavaju?
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

RV

Citat: netko  u Ožujak 01, 2019, 22:42:37
Ne izgleda niti malo ugodno kad se vidi kako pucaju bočna stakla u 1000 komadića.
Je li se postoji opcija naručivanja/proizvodnje za bočna stakla kao i kod prednjeg stakla tj. da ne pucaju nego se smrskavaju?
Na šofer šajbi je tako radi sigurnosti prilikom sudara, možda si vidio kako ne leti u komadiće nego ovako nacikne za razliku od bočnih, isto kao na autima itd.. Nisam siguran proizvode li se takva stakla za autobuse osim šofer šajbe, a na novijim autima čak možda i je i za ostala stakla.

elez

Moraju ovako bočna pucat jer su ona izlaz u slučaju nužde (razbiju se onim čekičima). Ne vidim smisao da se ugrađuju ista ko na šajbu
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

man323

elez je u pravu: bočna stakla se moraju raspasti prilikom udarca čekićem u milijun komadića jer drugačije autobus ne bi dobio homologaciju.

elez

Ae, triba prvo malo mućnit glavom i onda napisat
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

RV

#275 kako se i vratio, nisu popravili jednu stvar, a to su tablice. Na jednom od videa se vidi kako je onaj manijak isčupa oni donji dio koji drži tablicu da ne ispadne iz okvira i prokinija u nju nogon par puta. I vidim danas #275 niko nije očito ni skonta, a bez onoga donjega djela okvira tablica ispadne vrlo lako (desilo se i meni, srećom nađena).

Na ovaj donji dio okvira mislim:

Znam da je sitnica, i da sam vjerojatno jedini koji je to primjetia, al opet zašto mjenjat kombinacije sa ST-132-TN na nešto novo ako se to može rišit u sekund posla.. Neš ti okvira jednoga, stvar je u nemaru...

Shole

Vi koji zamućujete kombinacije slova i brojki na tablicama,  da li uopće znate zašto to radite ?
Vidili negdje na netu da netko to radi pa zašto nebi i ja. A zbog čega ?  nemam pojma

RV

Sliku sam i našao na netu, nije moja, stavio sam samo kao primjer okvira.