Arriva Hrvatska - razno

Autor Mark926, Srpanj 18, 2017, 17:57:57

Scarface

Vidim od petka, 1.12. sve linije idu preko Autotransa, ništa preko Panturista. Panturist se gasi kao i APP ili je nešto drugo?

lussin

Panturist se pripaja Autotransu

Majstor

Da a od 01.01 sve ide u Arriva-H
Do 01.03 uplata Američkog fonda ukoliko odobri Njemačka vlada i preuzimanje od DB do 01.04
Samo mi sudite pošteno !

mell-982

Pozdrav...imam jedno pitanje, ako netko zna. Nadam se da je dobra kategorija gdje pitam...
zna li netko cijenu iznosa mjesečne karte - Rijeka - Crikvenica?

Lp,

lussin

Ne znam ima li razlike ovisno o vrsti, ali mislim da se plaća samo izrada nove čip kartice i to dođe 4 eura. Najbolje pitat mailom ili otić u agenciju

gorgoroth

Arriva preuzima upravljanje novim riječkim autobusnim kolodvorom

Vedran Tomičić iz Arrive Hrvatska i Ibrica Zulfirkorpašić iz Best in Parkinga potpisali su krajem 2025. ugovor o upravljanju novim riječkim autobusnim kolodvorom, koji će biti smješten u Kompleksu Zapadna Žabica. Arriva preuzima operativno vođenje kolodvora, nastavljajući tradiciju Autotransa.

Novi kolodvor imat će 14 perona, parkirna mjesta za autobuse, šaltere i kartomate te bi s radom trebao započeti u trećem kvartalu 2026. godine. Projekt će unaprijediti prometnu infrastrukturu Rijeke i kvalitetu usluge za putnike.

"Ponosni smo što smo potpisali ugovor o upravljanju budućim riječkim kolodvorom, koji predstavlja značajan korak u unapređenju prometne infrastrukture grada na Rječini. Ovaj kolodvor bit će dio sustava od 14 licenciranih autobusnih kolodvora kojima upravlja Arriva, u sklopu kojih korisnicima nastojimo osigurati najviši standard usluge. Najvažnije, novi kolodvor omogućit će jednostavnija, brža i ugodnija putovanja te još kvalitetniju povezanost Rijeke s ostatkom Hrvatske, potvrđujući važnost grada kao glavnog prometnog čvorišta ovog dijela Hrvatske", izjavio je Vedran Tomičić.
Kolodvor će biti dio mreže od 14 kolodvora kojima upravlja Arriva te važna točka Busly sustava, zajedničke mreže Arrive i Brioni Pule, koja je već povećala broj polazaka iz Rijeke i poboljšala povezanost s ostatkom Hrvatske.

https://prijevoz.net/2026/01/12/arriva-preuzima-upravljanje-novim-rijeckim-autobusnim-kolodvorom/?fbclid=IwY2xjawPR6VVleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeu7BXOkVAxgLw7hi43Q7AlrXCo9fePfInYI0Mj_12SfksD47I52gDCvxFw2Y_aem_2ZO_Zvv0G3ClDQ_y54kuqw