MAN Lion's City / Lion's City G (dizel)

Autor man323, Srpanj 25, 2019, 01:35:34

gorgoroth

RV

Jesu u Rijeci i zglobni sufinancirani EU fondovima?

gorgoroth

man323

Zanimljivo mi je da zglobni Cityji imaju drugi tip klime (od drugog proizvođača) za razliku od solaša.

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Boky719

Polako ali sigurno napreduju.

Pozdrav svima

Boky719

NP-549

smogovci.bbb2

Pitanje, ako dobro vidim, jel on to ima i neki mali dodatni retrovizor uz desni retrovizor buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Čelični

A ja ako dobro vidim novi zglobni MAN Lion's City nemaju identične garažne brojeve sa znamekama na registarskim tablicama ,za razliku od novih solo MAN Lion's City koji imaju !  buljo

gorgoroth

Citat: Čelični  u Studeni 07, 2019, 14:34:02
A ja ako dobro vidim novi zglobni MAN Lion's City nemaju identične garažne brojeve sa znamekama na registarskim tablicama ,za razliku od novih solo MAN Lion's City koji imaju !  buljo
Već objašnjeno, nisu toliko mogli rezervirati pločice

Čelični

Citat: gorgoroth  u Studeni 07, 2019, 16:28:02
Već objašnjeno, nisu toliko mogli rezervirati pločice
Hvala gorgoroth na objašnjenju !   ;)
Samo ne znam u kojoj je to temi bilo već objašnjeno. U ovoj nisam vidio, a ni u temi o nabavi novih autobusa. Čudi me jer kada nisam za kompom, tj. nisam u Rijeci pročitam sve teme koje pratim kad se vratim u Rijeku od datuma kada sam bio odsutan na forumu do dana kada se nakon pauze prvi put logiram uključujući i fotografije, među ostalim i tvoje. Pa mi sad nije jasno gdje je to pisalo ?  ???

gorgoroth

Citat: Čelični  u Studeni 07, 2019, 18:04:39
Hvala gorgoroth na objašnjenju !   ;)
Samo ne znam u kojoj je to temi bilo već objašnjeno. U ovoj nisam vidio, a ni u temi o nabavi novih autobusa. Čudi me jer kada nisam za kompom, tj. nisam u Rijeci pročitam sve teme koje pratim kad se vratim u Rijeku od datuma kada sam bio odsutan na forumu do dana kada se nakon pauze prvi put logiram uključujući i fotografije, među ostalim i tvoje. Pa mi sad nije jasno gdje je to pisalo ?  ???
Sada se i ja pitam  umnik2
Sa jednog drugog foruma, znam da mi je ostalo u glavi  pivkan

Čelični