ZET razno (4)

Autor Volzhanin, Lipanj 25, 2019, 20:42:19

Stilben426

Citat: Tomek  u Srpanj 12, 2024, 08:44:25Autobuse Lion's City 341-347 je tadašnji gradonačelnik Tonino Picula platio ZG da se kao jednogodišnji novi autobusi pošalju u VG. Tak da su on i Gorički.
To da, ali to je više iznimka.
Ostalo se sve stoji i nadam se da će preuzeti, premda je ta nada vrlo mala...

421

@Stilben426
Pere te ADHD? Paušalne ocjene koje ti prezentiraš su malo drugačije u stvarnosti, ako znaš malo više detalja.
Zato čitaj pa će ti biti jasniji razlozi nečije odluke.
Zašto radi Schnitzela (50ak APVG vozača) ubiti kravu (600 APD vozača)?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Tomek

Inače redovito osvježavam vozni park po registracijama pa tako tamo se može naći da Velika Gorica pogon trenutno ima izlaz radnim danom 13 autobusa. Budući da im je ostalo 13 Iveco Crossway LE 406-409, 412-420 i 7 MAN Lion's City 341-347 imaju taman autobusa za pokriti taj izlaz.
Naime svakodnevno su bar 2 Iveca na servisu u Resniku, 1 MAN (347) je već dvije godine u ARZ-u, a obično je još jedan neispravan i ostaje 16-ak autobusa za izlaz 13 tako da se nijedna ZG garaža ne bi previše usrećila selidbom autobusa i linija u ZG.

Tomek

Citat: 421  u Srpanj 12, 2024, 14:47:37@Stilben426
Pere te ADHD? Paušalne ocjene koje ti prezentiraš su malo drugačije u stvarnosti, ako znaš malo više detalja.
Zato čitaj pa će ti biti jasniji razlozi nečije odluke.
Zašto radi Schnitzela (50ak APVG vozača) ubiti kravu (600 APD vozača)?

Inače što se toga tiče ne razumijem kakve korekcije su potrebne na liniji 166 budući da po objavljenom voznom redu prvi polazak ujutro kreće iz Donjeg Dragonošca, a zadnji polazak navečer sa Glavnog kolodvora. To bi značilo da je idealno da se linija preseli u VG, no stalno se spominje korekcija voznog reda što eto bih volio da mi netko objasni.

tramvajac 92

Tehnički da, iako je upisano i 4:10 Lisinski -> Donji Dragonožec/5:50 subotom  i 23:50 povratak.

Vjerojatno se to mora skinuti.

Tomek

To nigdje ne piše u objavljenom voznom redu. To je interni ZET-ov polazak da bus opće dođe do polazišta linije.

Stilben426

Citat: 421  u Srpanj 12, 2024, 14:47:37@Stilben426
Ne trebaju mi nikakvi detalji jer način na koji oni to gledaju je smiješan. Naravno da bi se prebacivanjem vozni redovi promijenili, zar je vozni red sveta krava? Znam da je to jako jako jako velik i zahtjevan posao s obzirom da sve dotične linije voze svaki sat, odnosno svakih nekoliko sati i sve imaju samo jedan vozni red, ali valjda bi se nekako ispetljali iz tog velikog problema. Tu objavu tko god da je pisao napisao je gluposti. Koliko kilometara ima do Dragonošca i Velikog Polja od Gorice, a koliko od Dubrave? Također, na 242 trebaju zglobni? Na 242 treba zglobni kao što 225 nedjeljom treba drugi vozni red. 242 trebaju voziti solo, a vikendom i preko ljeta Feniks. To je realno stanje. A to što netko vuče špagu iz Podbrežja za zglobni je poseban problem.

421

Citat: Stilben426  u Srpanj 12, 2024, 18:59:10Tu objavu tko god da je pisao napisao je gluposti.
Voditelj Centra za nadzor, upravljanje i razvoj prometa, znači, čelni čovjek navedenog sustava od 60ak ljudi piše gluposti?
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Stilben426

Uz dužno poštovanje, da. Ako ga poznaješ osobno, pozdravi ga i slobodno mu to poruči.

tramvajac 92

Citat: Tomek  u Srpanj 12, 2024, 16:31:57To nigdje ne piše u objavljenom voznom redu. To je interni ZET-ov polazak da bus opće dođe do polazišta linije.
U voznom redu na stanici ne, u javno dostupnim podacima da. Pikni zadnju stanicu u Dragonošcu na karti i vidjet ćeš da ima polazak do Lisinskog.

Tomek

Ti polasci su u internoj bazi dodani u 5.mj kad je Dubrava preuzela 166 i oni su prazni, ne voze putnike i nisu ni objavljeni u voznom redu

Kocka 146

Na 215 uopće nema 2 busa (215/2 i 215/3), sramota!  glavauzid
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

MAN truck bus

Nema ni na 217. Jedan 215 je poslan na 217 da nebi bio samo 1 VR na 217.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Kocka 146

Ja sam vidio 227 na 217/3 i 532 na 217/4, vjerujem da je 227 poslan!
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

421

Nije poslan, drž se hlada, sunčanica je opasna za maloljetnike i mlađe punoljetnike.