ZET razno (4)

Autor Volzhanin, Lipanj 25, 2019, 20:42:19

vrba

421

Citat: smogovci.bbb2  u Studeni 08, 2020, 17:27:21
Shitelisi se vraćaju kući pivkan
Ako si mislio mjesto rođenja >  thumbs
Ali nisi >  th-down
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Budeš ti njih 05 vozio ;D
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Bacaš li ti to kletvu na mene ???
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ChRiStIaN

Jel se 'ko prijavio na natječaj koji je bio 5.10. i dal' su ga zvali? Prošlo je više od mjesec dana, nema poziva niti informacije šta je s tim natječajem. ???
@ Autobusi Hrvatska @

Portos

Citat: smogovci.bbb2  u Studeni 08, 2020, 17:27:21
Shitelisi se vraćaju kući pivkan

Vrlo razumna odluka da se autobusi starosti 11 i 12 godina prebace u APD. Očekujem ih parkirane uz ogradu garaže bez reg.pločica već tokom 2022.godine.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

t4

229 čeka u koturaškoj s polaskom u 11h. Nema nikog da ga vozi. Pa došao vozač koji je vozio prvu smjenu. Kreće se u 11.08h.

Akropola

Stanje radova od jučer: Nije mi jasno što im treba pola godine kada se benzinske otvore kroz mjesec dana kada su u takvom stanju. Mislim da ih je Eurospin požurio i koliko sam čuo moraju što prije završiti kopanja koja nisu.

conecto

Očigledno će trebati angažirati dosta vozača za tankanje CNG-autobusa na ovoj lokaciji. Ako u tu svrhu ne otvore ogradu na Štefanovečkom zavoju biti će zanimljivo vidjeti kojom će trasom busevi dolaziti iz garaže do ove punionice.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

421

Trasa : Mandlova - Branimirova - Štefanovečka.
Sve normalno jer ulaz na plinsku stanicu neće biti iz Branimirove, već spojne ceste između Branimirove i EUROspina, zbog pješačkih pothodnika. kava

netko

Bok!
Pošto je Zagreb velik tražim najbolji prijedlog koristeći ZET (može i tramvaj).
Od raskrižja Petrovaradinske sa Zagrebačkom avenijom najkraći put do Arene Zagreb.
Pronašao sam liniju 168, ali ne znam imali smisla preko Ježdovca i Lučkog se voziti.
Možda preko Savskog mosta neko presjedanje?? ??

U Google maps opcije se ne pouzdam jer i nisu baš precizne kada sam koristio u drugim zemljama....
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

tramvajac 92

168 je (ako ga pogodiš) dosta dobra opcija. Samo rijetko vozi.

Najbolja varijanta je tramvaj do SD Stjepan Radić, pa prijelaz na neku liniju (osim 109). 112 je tu najbolje rješenje, ali i ona je rijetka. Čak možeš, ako se osjećaš avanturistično na 107 do Savske, tramvajem do Savskog mosta pa birati bus. https://www.zet.hr/UserDocsImages/Prilozi/PDF/Autobusni%20terminali%202018/SAVSKI%20MOST.pdf

133 izbjegavati, jer te odveze malo nespretno daleko.

421

Ima još jedna opcija koja ovisi o tvojim nožicama.
Varijanta je tramvaj do SD Stjepan Radić gdje izađeš pa prijeđeš na stajalište nasuprot gdje voze tramvaji linija 7 ili 14, voziš se jednu stanicu preko Jadranskog mosta do stajališta Arena centar pa cca 10ak minuta lagane šetnjice kroz Lanište do cilja.

smogovci.bbb2

Ako ti se vozika, ima i opcija tramvajem linije 5 do Lisinskog pa presjedanje na bus liniju 234, ili sa linijom 107 do NSK pa o5 na 234 sa tim da 107 ne vozi cijeli dan kao ni ned/praz. Najbolje ti je na 168. Sa svim nabrojanim presjedanjima, putovanje 168 nije ništa duže hi
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

@netko
Da li još tražiš Arenu ili su instrukcije bile korisne ???
Ili si se izgubia  ??? ;D