ZET razno (4)

Autor Volzhanin, Lipanj 25, 2019, 20:42:19

MAN19464

Slazem se potpuno. Još bi dodao da koncentraciju znatno narušava vožnja ljeti bez klime, zimi bez grijanja.
Naprimjer ako sada vozite bez klime, na radnom mjestu sa temperaturom od 45 stupnjeva, nemožete ostat koncentrirani cijelu smjenu kada ste obliveni znojem, u najtezim uvjetima za vožnju.
Slusalice su sitnica za ovo.

MAN truck bus

Iako mislim da se lakše zimi zagrijati nego sada rashladiti.
Slušalice su u principu kao radio u drugim vozilima, moderni radio uređaji u novijim vozilima pod standardnu opremu imaju Bluetooth povezivanje s mobitelom kako bi se u vožnji moglo vršiti pozive bez ometanja vozača.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Putnik79

Ovaj Zagreb info treba zakonom zabraniti kakve budalaštine objavljuju.Kad počnu tekst anonimna osoba poslala Zetu pismo, dođe mi da odem povratit na wc.Najnoviji uradak friško objavili na svojim stranicama........

421

Misliš na ovo:
ŽENA ZGROŽENA VOŽNJOM U BUSU: 'Bila sam u šoku, vrata su mi uhvatila desnu ruku' Ima poruku za ZET-ove vozače!
Objavio D.D. -22. kolovoza 2022.

Na adresu naše redakcija stigla je poruka čitateljice koja je doslovno doživjela šok prilikom vožnje ZET-ovim autobusom.

Čitateljica, koja je željela ostati anonimna pa se nije potpisala, odaslala je molbu ZET-u da se pokušaju prema putnicima ponašati kao prema ljudima.

"Poštovana redakcijo portala Zagreb.info, željela bih putem vas poslati molbu Zagrebačkom električnom tramvaju odnosno vozačima ZET-ovih autobusa da malo više pažnje obrate na putnike koje prevoze.

Znam da ima divnih vozača i divnih ljudi koji rade u ZET-u, ali ima i onih koji očito ne vole svoj posao pa se iživljavaju na putnicima. Jutros mi se dogodilo da su mi srednja vrata uhvatila desnu ruku, jedva sam ju iščupala iz vrata. Ne moram reći koliko me ruka boljela. Bilo je užasno, mislila sam da će mi vrata unakaziti ruku. Nije bilo gužve, bilo je jutro, nas troje smo ulazili na srednja vrata, bus je bio poluprazan.

Ovaj put ću ostati anonimna i zamoliti ZET-ovce da se prema putnicima odnose kao prema ljudima. No, ukoliko se to drugi put ponovi napravit ću scenu u autobusu i tužiti ZET za nanesene ozljede! Srdačno, A.", stoji u poruci čitateljice.

https://www.zagreb.info/aktualno/zg/zena-zgrozena-voznjom-u-busu-bila-sam-u-soku-vrata-su-mi-uhvatila-desnu-ruku-ima-poruku-za-zet-ove-vozace/446444/
Stil pisanja liči mi na jednog forumaša...
Upppsss: otvorim ulazna vrata kad se pojave ženska crijeva, desna. Valjda su to od anonimne putnice A.
Savjetujte me što da radim? Da obavijestim zagreb.info? Anonimno?

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ChRiStIaN

Isti onaj forumas koji je mene dosel zajebavat na 120 i zval mi centar da mu nisam stal na stanici a nije stisnul za izlaz...
@ Autobusi Hrvatska @

Robert

Anonimne prijave uopće ne bi trebalo razmatrati. Ako je već tako neka se potpiše imenom i prezimenom. U nekim firmama se anonimne prijave takvog tipa uopće ne razmatraju.

Putnik79

Citat: 421  u Kolovoz 22, 2022, 19:55:38
Misliš na ovo:
ŽENA ZGROŽENA VOŽNJOM U BUSU: 'Bila sam u šoku, vrata su mi uhvatila desnu ruku' Ima poruku za ZET-ove vozače!
Objavio D.D. -22. kolovoza 2022.

Na adresu naše redakcija stigla je poruka čitateljice koja je doslovno doživjela šok prilikom vožnje ZET-ovim autobusom.

Čitateljica, koja je željela ostati anonimna pa se nije potpisala, odaslala je molbu ZET-u da se pokušaju prema putnicima ponašati kao prema ljudima.

"Poštovana redakcijo portala Zagreb.info, željela bih putem vas poslati molbu Zagrebačkom električnom tramvaju odnosno vozačima ZET-ovih autobusa da malo više pažnje obrate na putnike koje prevoze.

Znam da ima divnih vozača i divnih ljudi koji rade u ZET-u, ali ima i onih koji očito ne vole svoj posao pa se iživljavaju na putnicima. Jutros mi se dogodilo da su mi srednja vrata uhvatila desnu ruku, jedva sam ju iščupala iz vrata. Ne moram reći koliko me ruka boljela. Bilo je užasno, mislila sam da će mi vrata unakaziti ruku. Nije bilo gužve, bilo je jutro, nas troje smo ulazili na srednja vrata, bus je bio poluprazan.

Ovaj put ću ostati anonimna i zamoliti ZET-ovce da se prema putnicima odnose kao prema ljudima. No, ukoliko se to drugi put ponovi napravit ću scenu u autobusu i tužiti ZET za nanesene ozljede! Srdačno, A.", stoji u poruci čitateljice.

https://www.zagreb.info/aktualno/zg/zena-zgrozena-voznjom-u-busu-bila-sam-u-soku-vrata-su-mi-uhvatila-desnu-ruku-ima-poruku-za-zet-ove-vozace/446444/
Stil pisanja liči mi na jednog forumaša...
Upppsss: otvorim ulazna vrata kad se pojave ženska crijeva, desna. Valjda su to od anonimne putnice A.
Savjetujte me što da radim? Da obavijestim zagreb.info? Anonimno?
Ma da,  užas kakvo novinarstvo. Znam da nije Zet savršen ali ovo je toliko jadno i prozirno da ih stvarno sve treba tužiti redom.....

421

Ja sam vozio pa znam što je prava istina.
A roditelji su me učili da ne lažem.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Izvor: https://www.zet.hr/aktualnosti/vijesti/javni-pozivi-za-slobodna-radna-mjesta/7898
JAVNI POZIVI ZA SLOBODNA RADNA MJESTA
ZET je 23. kolovoza 2022. godine objavio Javni poziv za iskazivanje interesa za slobodna radna mjesta iz više zanimanja. Uz iskazivanje potrebe za radna mjesta "Vozač autobusa I" i "Vozač-parkirač", ovim putem traže se i autoelektričari, autogumari, autolimari, automehaničari, bravari, čistači, električari, građevinski radnici, kotlovničari, ličioci, mehatroničari, monteri, pomočni radnici, soboslikari-ličioci, staklari, stolari, strojobravari, tapetari, vodoinstalateri i zavarivači.

Javni poziv je trajnog karaktera, odnosno dok postoji potreba poslodavca.

Ponude se pisanim putem podnose od 23. kolovoza 2022. godine na adresu:

Zagrebački električni tramvaj d.o.o.
Poslovno područje
Pravnih poslova i ljudskih resursa
Ozaljska 105
10000 Zagreb
s naznakom "Za javni poziv za iskazivanje interesa za zapošljavanje ".
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Putnik79

Nema krajnjeg datuma za prijavu, nema broja ljudi koji se trazi, ne pamtim ovakav javni poziv , stvarno gori i eto nama malo po malo "Nepalaca" za volanom.

ChRiStIaN

Daj ne budi smijesan. Nepalci ne znaju voziti skutere po gradu a kamoli autobus pun ljudi. Al da ih vidim na nekom drugom radnom mjestu, da.
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

Skutere možda ne znaju, ali zato kod jednog privatnog prijevoznika već duže vrijeme voze šlepere tako da se ne bi čudio ako ovaj natječaj bude fijasko da i oni dođu u ispomoć.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Putnik79

Citat: ChRiStIaN  u Kolovoz 23, 2022, 12:15:12
Daj ne budi smijesan. Nepalci ne znaju voziti skutere po gradu a kamoli autobus pun ljudi. Al da ih vidim na nekom drugom radnom mjestu, da.
To je bilo vise sarkazam ali nije daleko od istine pošto je nedavno ako me sjecanje sluzi jedan takav imao sudar vozeći šleper, pa tko zna.....a dostave na skuteru rade odavno, upravo mi je jedan gablec dostavio...

421

@ChRiStIaN
Ako kupuješ kruh u Mlinaru, možda ti ga je baš on dostavio u trgovinu. :)evil
Kao pripadnik predgerijatrije na forumu, svjedočim o povratku na ´90, jer je i tada u javnim glasilima Vjesnik i Večernji list izlazio natječaj za vozače autobusa u ZET-u i konstantno bio otvoren "do popunjenja".
"Di si ti bio ´91? Čito natječaj u novinama za vozača autobusa u ZET-u!" kava