ZET razno (4)

Autor Volzhanin, Lipanj 25, 2019, 20:42:19

Citaro218ZG

Citat: pehar_11  u Jučer u 12:24:53Ma znam nego mi nije jasno gdje se pogubio

Pozdravljen budi, pogubio se nisam nego ne znam zakaj negdje ne piše gbr, i kad nešto stisnem ispadnu mi neki trokuti, kaj ti ja znam, ali dobro, uglavnom danas na 290 polazak u 17 umjesto na peron najednom završio sa natpisom garaža, ljudeki malo duže ostali čekati ( do idučeg redovnog polaska ) al barem ne pada kiša, a na 218 samo jedan vozni red vozi, navodni razlog = nema ljudi, ali dobro je i to da bar jedan ide :)   lp
"Ne budite dakle zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova." (Mt 6,34)

"Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se." (Lk 6,37)

zagrebackapekara

Citat: DWProski  u Jučer u 14:32:52Siva boja znači da nema dinamičkih podataka za taj polazak. Plavom su označeni tramvaji, zelenom autobusi. Lokacije su interpolirane na osnovu kašnjenja i čini mi se da je to dovoljno tačno, budući da ATRON tj. ZET šalje lokaciju vozila svega svake dvije minute.

Tramvaji imaju prefiks 10, osim 22xxx, koji su tako i upisani, zato da se (u ATRON-u) ne dupliciraju sa autobusima.

Imate još čitav meni stvari ovdje: https://zet.prometko.cyou/main.html

Htio si reći da onda na toj mapi sivi nisu uživo? A zeleni je uživo?

tonkovicmk1

Sivi nisu uživo, Zeleni su busevi a Plavi su tramvaji. 

Stilben426

Citat: Citaro218ZG  u Jučer u 19:11:08uglavnom danas na 290 polazak u 17 umjesto na peron najednom završio sa natpisom garaža, ljudeki malo duže ostali čekati ( do idučeg redovnog polaska )
Taj je ionako jako rijetko redovan, jučer je ona celebrity vozačica tek preuzela u 17:10 i krenula u 17:15.

pehar_11

Uz sive ikone vozila ti piše "Podaci za polazak su statičnog tipa", a uz ostale "Podaci se ažuriraju u stvarnom vremenu".