Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (2)

Autor lovac27, Svibanj 24, 2016, 21:54:12

Portos

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

Rashod ova dva SL 283 samo nastavak dna u kojem se već duže vrijeme nalazi ovaj prijevoznik. Autobusi bez klime i sa skoro 2 mil km stari 21 godinu nastavljaju voziti jer je u njih bačeno hrpa novaca da bi opće bili u voznom stanju i opet će ubrzo biti potrebno još novaca da se potroši dok ovi iz 2005. sa klimom i idealnom konfiguracijom za mnogo linija oko Velike Gorice idu u rashod jer nisu došli na red za servis koji je bio zatrpan starijim autobusima.
Jadno. Dno dna.

Dreamwalker

Također, trebali bi poslat puse u Drniš 😘
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

C2

Bolje da su ih nekom prodali/poklonili ako su već nepoželjni u voznom parku.

Tomek

ZET da bi ovi novi koji su nabavljeni preko EU mora isti broj autobusa rashodovati koliko novih kreće u promet. Vjerojatno su zato i čuvani u Dubravi O405GN2 plus par rashodovanih u Gorici koji tam stoje već godinu dvije.
Tako da ih ne može poklanjati. Al koliko je sve neplanski dovoljno govori da je NL 263 gbr 103 od kraja prošle godine na sređivanju, limarija, motor, mjenjač, nije se opće razmišljalo da stižu novi i da bi trebalo prestati ulagati ogromne novce u najstarije autobuse u voznom parku.
Autobusnim djelom firme drma jedna osoba iz Bandićevog ešalona koji je jako potkapacitiran i koji će, nadam se, nakon puno štete koju je napravio, od 5.mj.iduće godine kad su izbori, biti bivši.

C2

Istina, ide staro za novo. Koliko se malo priča o tim novim autobusima koji još stoje u garažama ja sam zaboravio na tu činjenicu.

Tomek

Njihovo vrijeme je izgleda prošlo!
67, 68, 650, 879

Portos

Rashodovani se skupljaju u APP

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

Mogli bi i dečki iz Dubrave slikati ili bar zabilježiti koji sve Citari idu u rashod ;)

Tomek

Znači po redu: 651, 107, 876, 654, 877, 104, 879, 650, 68, 67

mate

Jel idu u rezanje, il će BM365 to negdje velikodušno pokloniti...

dominik,

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Tomek

Kretanjem u promet MANova u Dubravi bi trebao krenuti rashod Citara, 655 je koliko znam već neko vrijeme papa

Tomek

Ekipa iz Dubrave je očito zaspala, danas u garaži dva Podsusedska MAN NL 263 gbr 33 i 34 plus par Citara rashodovano, nitko ništa o tome nije dosad pisao.