Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (2)

Autor lovac27, Svibanj 24, 2016, 21:54:12

Tomek

324 i 326 su trenutno na privremenoj posudbi u Dubravi

Tomek

Iako je u 12. mjesecu redovno prošao tehnički, vidim danas NG312 gbr 152 bez zadnje tablice. Vidjet ćemo koja mu je sudbina

NP-549

Ako je u 12. imao  GTP onda mu je sada periodički tehnički pregled. A možda je samo izgubljena,  ili pak vraćena pa čeka novu iste kombinacije

MAN truck bus

Prošao je GTP, ali niti jedan od navedenih razloga zašto nema tablicu nije točan. :)
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

NP-549

Pa prošao ga je u 12. i sad opet ima tehnički. Svaka 3 mjeseca mu je

MAN truck bus

Nije pao na periodičkom pregledu. Viša sila ga je koštala tablice. :)
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Skankhunt42

Kolko znam, skinuli mu organi zakona tablicu. Ispravite me ako grijesim...

Citaro G Facelift gbr.185

Ima li kakvih novih informacija o selidbi Citara, Citelisa i Lion's Cityja između APP i APD?

MAN truck bus

Mislim da neće ništa biti od te selidbe samo će iskoristiti Citelise za par probnih punjenja kad punionica bude skroz gotova, pa će u Dubravu stići 15 novih CNG buseva, a u rashod otići preostali Citari i dio Conecta (ako ta nabavka ide preko EU sredstva, pa mora ići staro za novo).

NP-549

Ne mora se još puno rashodovat ako imaju dovoljno "papira" od starih rashoda pa će se njima pokrit staro za novo

MAN19464

Naravno, a citari i conecti mogu još godinama voziti u Goričkoj garaži.
Gorica je več dugo bez Mercedesa,  pa bi bilo krajnje vrijeme da se to riješi.

Volzhanin

Citari su truli i pucaju a mogli bi jos voziti? A Conecti su tu negdje kao i oni ili gori..Goricu treba vec jednom zatvoriti....

MAN truck bus

Smatram da APVG više neće vidjeti Mercedes autobuse jer je "pod" APPom i dolazit će samo rashodi iz APPa.
Kao što vidimo rashodovani su solo Citari niti jedan nije otišao put VG, dok su NL263 iz 2003. završili dijelom u APVGu.

Kocka O405

Citat: MAN19464  u Travanj 13, 2021, 01:20:38
Naravno, a citari i conecti mogu još godinama voziti u Goričkoj garaži.
Gorica je več dugo bez Mercedesa,  pa bi bilo krajnje vrijeme da se to riješi.
I? Kakve ima veze ako je Gorica bez Mercedesa? Zar nije bolje da dolaze MAN-ovi NL263 iz Podsuseda koji su u puno boljem stanju od solo Citara. Conecti bi bili bolji za goričke linije od Citara,meni su čak Conecti i među najdražim busevima,ali bit ću realan i reći da su istrošeni... Prema tome bolje da dođu MANovi iz Podsuseda.
Kocka je zakon :)

MAN19464

APVG je od 2007. Godine pod Podsusedom, tako da to nema veze, kako su onda sve kockice završile u gorici i nekoliko citara, gorica je autootpad i tamo se šalju autobusi na dokrajčivanje, iz svih pogona kad se stvore uvjeti za to, izuzev 2009 godine kada je dobio 5 novih zbog kampanje pokojnog Bandića, tad su i novi citari morali voziti 268.
Ovo što sam napisao da bi vg trebao dobiti merdese je bio sarkazam zbog stanja spomenutih mercedesa. Zasto bi trebali zatvoriti pogon u velikoj gorici kada grad gorica plaća 22 000 000 kn godišnje, a do sada su plaćali 8 000 000 kn zar nije to dobra zarada? Sljedeći ugovor bit će još skuplji i nevidim razloga zašto Zet nebi uzeo te novce. Uskoro očekujem povrsrak Zet-a u Dugo selo.