Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (2)

Autor lovac27, Svibanj 24, 2016, 21:54:12

smogovci.bbb2

Citat: Tomek  u Ožujak 23, 2017, 23:33:25
Od Citara, gbr 188 je danas viđen na APP-ovim linijama, pa pretpostavljam da su prebačeni u Dubravu 189-192
Danas na lin 220 vozi 189
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Dreamwalker

"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Portos

Citat: Tomek  u Ožujak 23, 2017, 23:33:25
Od Citara, gbr 188 je danas viđen na APP-ovim linijama, pa pretpostavljam da su prebačeni u Dubravu 189-192

Jutros sam na 172 vidio 191 nije mi jasno zašto on nije u APD? Još ima onu Holding naljepnicu straga.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

marin

A zašto bi bio? Jest da je malo čudno da su ....189, 190,....a 191 i 192 nisu.

Portos

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

U APP-u stoji sparkiran Cacciamali gbr 90. Jel se on sad vratio? I ne razumijem to stalno seljakanje.. gbr 144 je cijeli raskupusan, al još stoji kraj praone..
Gbr 149 je složen srećom i sparkiran je među autobusima koji voze.. gbr 22 je kraj 144 i isto je bez dosta dijelova, al nije još cijeli rastavljen, pa ćemo vidjeti dal je rashod ili ne.

Tomek

Dal netko zna gdje su nestali Lion's Cityji gbr 88 i 89? Dugo ih već nisam vidio na linijama..

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

ManNLNG

Ja mislim da nisu 88 je u Apd-u a 89 je u Apvg-u.
EUROBUS AV120

Tomek

Dreamwalker

Tomek

Sjajno otkriće, no dal si siguran da su to ta dva? Naime, nemaju garažne brojeve jedan do drugoga?
Ako jesu još jedna glupost ZET-a da ih nije otkupio, bili su jako očuvani...

Dreamwalker

150%. Brojevi su različiti jer je 89 mjesec - dva dulje bio u Hrvatskoj te mu je registracija produžena i 2016. 88 je otišao nešto prije te mu registracija nije bila produljivana.

Tomek

I Presečki je svoja 3 MAN Lion's Classica prodao u Poljsku prije 10-ak godina, još ak njih nađemo Poljska je naša :D

Dreamwalker