Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (2)

Autor lovac27, Svibanj 24, 2016, 21:54:12

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Portos

Citat: Tomek  u Listopad 22, 2020, 15:01:25
Ekipa iz Dubrave je očito zaspala, danas u garaži dva Podsusedska MAN NL 263 gbr 33 i 34 plus par Citara rashodovano, nitko ništa o tome nije dosad pisao.
Nekog plavog MAN-a NL bez tablica danas je dizalica šlepala Zagrebačkom avenijom prema istoku.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

Citari 650, 651 i 654 iz APVG-a su u Podsusedu, u Dubravi su u rashodu 655, 670, a izgleda i još par njih, al nitko niš na forum ne piše.
Na prvoj slici su 33 i 34 i oba imaju registracije, 36 inače danas vozi na 120 tak da on je i dalje u Podsusedu.
Na drugoj slici su Dubravini Citari koji idu u rashod i nemaju registracije

MAN truck bus

Ostali su 664, 665, 667, 668, 671, 672, 677, 678 ostali Citari su u rashodu i nemaju tablice već duže vrijeme.
33 i 34 stigli danas u APD, ali ne znam kojim poslom nadam se kao ispomoć da se malo olakša za izlaz.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Tomek

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

822DoDo

Citat: Tomek  u Listopad 22, 2020, 16:55:07
Treba poslikati ove koji su otišli u rashod.

Nema se tu kaj previše slikati, već su ih na pola očerupali
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Portos

Citat: MAN truck bus  u Listopad 22, 2020, 16:53:56
Ostali su 664, 665, 667, 668, 671, 672, 677, 678 ostali Citari su u rashodu i nemaju tablice već duže vrijeme.
Nevjerojatno. U APVG još voze MAN-ovi NL iz 1999 a u Dubravi idu u rashod MB Citari iz 2003 i 2004. Pa kakve su to Mercedese prodali ZET-u?

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

To ti je Portos i zbog toga jer se Podsused i Velika Gorica gledaju kao jedno, a Dubrava kao drugo. I onda je vjerojatno bilo rečeno i jednima i drugima da trebaju dati nešto autobusa za rashod.
A drugo činjenica je da osim O305G Mercedesa koji su bili nepoderivi svi ostali su se pokazali kao puno osjetljivijim za naše ceste i održavanje od godištem usporedivih MAN-ova koji su krući i trajniji u uvjetima lošeg održavanja i loših cesta.

smogovci.bbb2

Tomek

Ne trebaš bezveze nabijati postove, nisi jučer došao živjeti u Hr i u Zg.

tramvajac 92

Pa i ima više smisla da se gleda po pogonima. U svakom pogonu se zna koji busevi su najlošiji, i njih bi trebalo u smeće.

smogovci.bbb2

Meni ovo prije sliči na uklanjanje MB-a iz voznog parka ZET-a buljo

MAN truck bus

Sad već pretjeruješ. Činjenica je da su se solo Citari raspadali i da više nisu bili baš za promet. Šasije trule, mjenjači trzaju, retarderi se zapikavaju... Ostali su samo oni koji su nedavno uređeni ili su u dobrom stanju.

BTW, uz one koje sam gore naveo da ostaju - ostaje i 675 jučer je bio na 209 ali je otišao u garažu oko 17h jer mu je curila voda.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

vrba

Citat: MAN truck bus  u Listopad 24, 2020, 12:17:52
Ostali su samo oni koji su nedavno uređeni ili su u dobrom stanju.

Znaš li možda zašto je 657 otišao u rashod? On je bio nedavno uređen pa je li rashodovan jer se žele riješiti prve serije solo Citara ili mu očigledno to uređivanje nije pomoglo.