Nabavke autobusa 2017. – danas

Autor man323, Studeni 28, 2017, 09:21:38

Intouro

Manovi stigli danas u garažu.Pretpostavljam da bi mogli brzo na cestu.

MAN464

Maloprije prođe jedan novi man brzom cestom na displeju pise promet Split
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

lions classic

Novi lions city viđen danas na liniji 6 kraj mall-a oko 17:30, moran priznat izgleda savršeno izvana 😎

Paško

6-7 Citara G prošlo je maloprije kraj motela Plitvice na Lučkom, idu prema Splitu. Minibusi Rapidi su također u Zagrebu.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Intouro

Upravo na Macoli 7 komada.Autor slika @MAN truck bus

Citaro O530

Po vanjskom izgledu ne razlikuju se ni po čemu od ovih Citara koje trenutno imamo. Drago mi je da su ostali pri dužim krovnim panelima, a ne "ošišani" ko oni iz 2019.

smogovci.bbb2

Ovo crno ispod farova je mjesto za maglenke ili za pranje farova (koje nije ugrađeno) umnik2
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

elez

To je za maglenku koja nije naručena. Pogledaj slike svih Prometovih C2 G nemaju maglenke već "mrežicu" koja zatvara šupljinu
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

man323

Citat: Citaro O530  u Kolovoz 24, 2022, 02:35:55
Po vanjskom izgledu ne razlikuju se ni po čemu od ovih Citara koje trenutno imamo. Drago mi je da su ostali pri dužim krovnim panelima, a ne "ošišani" ko oni iz 2019.

To je opet vraćeno 2020. na svim primjercima, a skraćeno je bilo zbog snijega i leda koji bi se tu skupljao.

smogovci.bbb2

Citat: elez  u Kolovoz 24, 2022, 07:16:30
To je za maglenku koja nije naručena. Pogledaj slike svih Prometovih C2 G nemaju maglenke već "mrežicu" koja zatvara šupljinu
A zašto ih nemaju? OK, u ST nema magle skoro nikad, ali zašto onda naruče bus123 bus123 MAN i IVECO sa njima umnik2
Da barem oboje mrežicu ko i branik u žuto nego se baš mora isticati da ih nema ::|
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

elez

To pitanje je definirano natječajem, odnosno tenderom. Pogledaj po forumu tehničke specifikacije i nigdi nije navedena maglenka ko obvezna. Druga je stvar šta nju proizvođač ubaci al ako je ne zahtjeva tender onda nije potrebna. A crna boja te mrežice je vjerojatno standardna i moguće da se uopće ne može mijenjati. U temi o MVV firmi također C2 mečke nemaju maglenke i crna je mrežica.
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Intouro

Iveco Rapido,slikao naš frend u Zagrebu,@MAN truck bus.

ikar

Ajme, pa to je ciglica uskrsnula! :o

Citaro O530

Izgledaju mi ko neki kineski busevi. Šta im je ovo iznad registracije na sredini maske? Neki senzor?

man323

Citat: Citaro O530  u Kolovoz 25, 2022, 01:05:29
Izgledaju mi ko neki kineski busevi. Šta im je ovo iznad registracije na sredini maske? Neki senzor?

Vjerojatno radar (za samokočenje, adaptivni tempomat)