Nabavke autobusa 2017. – danas

Autor man323, Studeni 28, 2017, 09:21:38

MAN truck bus

@amfan
Znam ju. (Ne učimo za školu nego za život.)
Da priznajem da sam ukrivu kada sam vidio zadnju stranu odma sam mislio da su Citari Facelift. Sad me malo sram što Split ima C2 a ZET ne. Morat ćemo malo to Bandiću bacit u uho.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Dreamwalker

Nek im je puno sretnih kilometara.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Lion's Driver

@mantruckbus...ajde mali muči više dosta te je... molin te ko Boga... ti i tvoj bandić... dotra vam je nove manove i iveke... i svaki ali bas svaki put pišeš gluposti a da nisi ni pogleda slike... samo da ti na profilu može pisat "8262719 odgovora"  >hammer< >hammer< >hammer<

mene više zanimaju detalji oko kojih bi se mogli razlikovat od ovih starijih facelift Citara... ne znam kako ovi iz Beča naručuju vrata...ako su na senzor ko na 307-8 eto još muke Splitskim putnicima.

Busprometsplit

Oprosti, ali zašto još jedne muke splitskim putnicima, osim kad je velika gužva (rijetko), a i tad nije problem, bolje je i šoferu i putnicima, to je standard u svim većim gradovima, autobusima, tramvajima i vlakovima.

sniff

Kakav kiks za vrsnog poznavaoca gradskog prijevoza ;D
Tako mudar čovjek koji barata jezicima poput latinskog i grčkog trebao bi imati širinu pogleda, mnogo dalje od stražnjih farova Citara i političko-ekonomskog stanja Zagreba  pivkan

Lion's Driver

pa eto...senzorska imaju 307 i 308 pa ni 20 obavijesti nije pomoglo jednom djelu građana da shvate princip, o penzićima da i ne pričam... to znamo ja, ti i ostali autobuseri da je dobro al za naš puk relativno novo... al dobro nema smisla puno ni raspravljat dok ih ne vidimo na djelu pa će mo onda po tipkovnici  ;D

Tomek

U principu trebalo bi težiti da cijeli vozni park ima na isti način otvaranje vrata.. Ako već nema, onda barem da se ta vozila uvode liniju po liniju(da budu stalno na istoj liniji), a ne da putnici moraju pogađati dal neki autobus ima ili nema, jer naravno, ekipi je teško bilo što pročitati u ovim krajevima..

MAN truck bus

Vrlo lako se senzori isključe i treća vrata prespoje na jedan gumb kako su napravili i na SG 313. Samo netko treba imati volje i vremena. Navodno je puno teže na Citaru prebrikati treća vrata nego na MANu. 

@Lion's Driver
Ja tebe molim da se upoznaš sa Hrvatskim jezikom a ne Rvackim kojeg ti koristiš na ovom forumu.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

XDonald

Nije bas nesto slika, no evo jednoga:

man323

Kao što sam i pretpostavljao, došli su Citari 2. generacije (STEP 1).
Čini mi se da su ova dva od Gschwindla.
I da, nisu E5 nego su EEV.
Ako uhvatim vremena, sutra ću otići do garaže s ciljem da prikupim VIN-ove i uz pomoć toga saznamo bivše vlasnike i garažne brojeve.

@MAN Truck Bus - molim te ne filozofiraj. Kako možeš tvrditi da su stigli facelift citari a zapravo su C2, a to ti više ljudi napiše. Smiri se malo, ohladi. Gluposti nam zaista ne trebaju na forumu.

ManNLNG

U izraelu ima mecki sa takvim svjetlima a oni su c2 pa je moguce da je to rani model,zasto prodaju takve odlicne autobuse nije moguce da imaju viska?!?
EUROBUS AV120

man323

Vjerojatno ti autobusi ne podliježu uvjetima koncesije koje izdaje grad Beč pa su morali nabavljati nove kako bi mogli ispuniti uvjete ugovora što se tiče specifikacija vozila.

Paško

Citat: MAN truck bus  u Siječanj 11, 2018, 16:06:36
@Lion's Driver
Ja tebe molim da se upoznaš sa Hrvatskim jezikom a ne Rvackim kojeg ti koristiš na ovom forumu.

"Ja tebe molim da se upoznaš s hrvatskim jezikom, a ne Rvackim koji ti koristiš na ovom forumu."

ISPRAVCI:
1) Prijedlog s zbog fonoloških razlika prelazi u sa samo kad se nalazi ispred riječi čiji je početak s, š, z, ž, ps, pš i ks ili zamjenice mnom.
2) Najgora greška daleko: odnosni pridjevi na -ski, -ški, -čki, -ćki izvedeni su od vlastitih imena i pišu se malim slovom (paški, šekspirijanski,...)
3) Ispred suprotnih veznika piše se zarez.
4) Ako je riječ o živom, u akuzativu se koristimo oblik zamjenice kojeg, a ako je riječ o neživom, koristi se oblik koji.
5) Rvacki sam ostavio takvim iz stilskih razloga.

Kad ti malo bolje naučiš vlastiti jezik (i odmakneš se od rvackog), moći ćeš drugima soliti pamet i biti ovoliko prepotentan. Dotad ćeš samo ispadati budala. Ovakve rasprave ću brisati jer ovo je autobusni, a ne jezični forum.

XDonalde, ne brini, imam ja boljih slika. :) Istina je da se jednome već stavljala reklama za rukometno prvenstvo kad sam prolazio, a drugi će ju valjda isto dobiti. @buszakon Očekujemo vaše slike reklama! Same autobuse jedva čekam vidjeti u prometu. Drago mi je da smo prvi u Hrvatskoj nabavili zglobne C2, a samim tim što su C2 i cijena im je puno prihvatljivija.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

markost

Vozija san se u ovim busevima prošle godine..Odlični su !!

XDonald

Sa fb Autobusi Hrvatska - "na krilima pobjede". Bas je lip.