Nabavke autobusa 2017. – danas

Autor man323, Studeni 28, 2017, 09:21:38

elez

Citat: Lion's Driver  u Prosinac 26, 2017, 21:58:13
Očito su odlučili svoj vozni park bazirati na Mercedesu, jer kakav god natječaj naprave usmjeravaju ga na Mercedese što se i vidi. E sad, šta se samog Prometa i njihovog održavanja tiče i jesu koliko toliko bolji od MANova, stalno se rotiraju a manje kvare.
Cekaj Mercedesi se manje kvare od MANova? Jel se ti rugaš ili sta?
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

MAN truck bus

Trebalo bi imati statistiku kao što je ZET imao prije par godina / možda još uvijek ima ali nije javna / pa vidit koji se najviše kvare / pa po tome vidit koji su bolji.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

C2

Najbitnije je da od Citara ne dođu euro4 jer su oni najkvarljiviji. Euro5 i 6 su mila majka naspram euro4.

elez

A euro 4 nece nikako doc, trazi se najmanje eev znaci dolazi euro 5, euro 6 ili eev

NP-549

Kako može doć Euro5 ako se traži minimum EEV ?

elez

Zato sta je eev norma koja je između euro 5 i euro 6

NP-549

Pa onda ako je EEV između 5 i 6, a traži se minimum EEV kako može onda doć Euro 5 ?

Lion's Driver

Evo na radiju se dotakli Prometa... kažu najvjerojatnije iz Beča stižu, njih 9 za vrijeme rukometnog  prvenstva

celio

Citat: Lion's Driver  u Siječanj 07, 2018, 19:19:46
Evo na radiju se dotakli Prometa... kažu najvjerojatnije iz Beča stižu, njih 9 za vrijeme rukometnog  prvenstva
Navodno su vec u zagrebu.

elez

Shole

Ko zna kad je to sve već dogovoreno pa su samo čekali da se riješe detalji oko natječaja

421

Citat: C2  u Prosinac 27, 2017, 14:12:32
Najbitnije je da od Citara ne dođu euro4 jer su oni najkvarljiviji. Euro5 i 6 su mila majka naspram euro4.
Objasni i dokaži pobliže tu tvrdnju.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

markost

Ako su bečki onda san se več možda vozija u njima. Busevi su ka novi!

sniff

Intouro