Nabavke autobusa 2017. – danas

Autor man323, Studeni 28, 2017, 09:21:38

Paško

Mate uhvatio još jednog danas kod Lećevice oko 17:10
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tramvajac 92

man323

U Dugopolju se nalazi 13 ili 14 autobusa, brojao sam dok sam vozio tako da je bilo malo nezgodno. Što se tiče kilometraže, ona se neće poništavati ili resetirati, onda bi svako auto imalo 0 km kad se preda kupcu, što i nema smisla jer je probna vožnja dio nultog servisa, a ovdje je put do kupca taj dio.

elez

Citat: smogovci.bbb2  u Kolovoz 30, 2019, 18:42:24
I koliko su natukli km do sad?!
Dovoljno da se motori donekle razrade i budu spremni za rad s minimalnim poteškoćama
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Paško

Tomo s bhbus foruma slikao je ove Citare jučer oko 18 h:

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

RV

Koje su im ovo tablice, Njemačke izvozne ili griješim?

man323

Ove se tablice zovu "Überführungskennzeichen" a njima se služe svi koji moraju prevesti vozilo od A do B bez da se vozilo registrira.

mainz

Citat: man313  u Rujan 02, 2019, 17:29:26
Ove se tablice zovu "Überführungskennzeichen" a njima se služe svi koji moraju prevesti vozilo od A do B bez da se vozilo registrira.
Njemačke crvene tablice s brojevima 06 su za prijevoz od A do B i za probnu vožnju. Vozilo nije registriran, ali tablice su registrirane na vlasnika tablice. Tehnički pregled nije potreban.

Ima osim toga privremene tablice s brojevima 03 i 04 (rok od 5 dana, desni kraj žuta boja) i izvozne tablice (rok od 9 do 365 dana, desni kraj crvena boja). Vozilo je registriran na vlasnika vozila. Tehnički pregled je potreban. ;)

RV

podgora

Jesu svi spremni za predstavljanje i oće ih se u prikosutra popodne moć vidit na ulicama grada.

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Kolega garažer

PROMET Split

man323

Taman sada kraj mene u Dugopolju prođe jedan Citaro put Splita

mate

Citat: podgora  u Rujan 03, 2019, 01:47:37
Jesu svi spremni za predstavljanje i oće ih se u prikosutra popodne moć vidit na ulicama grada.

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk

Rano im je za prikosutra da idu vanka...cekaju vikend da prođe da ih ne bi odmah za vikend demolirali...

qwertz

Evo ih u garaži