Nabavke autobusa 2017. – danas

Autor man323, Studeni 28, 2017, 09:21:38

MAN19464

Možda budu Zagrebu posudili par komada bus123, kao što je Zagreb posudio Spltu.

man323

DKOM je objavio odluku na Solarisovu žalbu: poništava se odluka o odabiru za grupu 1 (zglobni autobusi) kojom je Promet namjeravao uzeti Citare. Najizglednije je da ćemo dobiti 10 Solarisa (na moju žalost).

Intouro

netko

Jel mora nužno prihvat žalbe značit i odabir istog ili se može i poništit natječaj?
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

man323

Sada će Promet donijeti novu odluku o odabiru gdje će vjerojatno odabrati Solaris. Na tu odluku bi se mogao žaliti Jolly, što i očekivam.

NP-549

Tako je bilo u Dobrovniku jedno 2,3 puta u krug, i na kraju je završilo da je dobio onaj koji je dobio i prvi put

netko

Citat: man313  u Rujan 24, 2019, 13:28:08
Sada će Promet donijeti novu odluku o odabiru gdje će vjerojatno odabrati Solaris. Na tu odluku bi se mogao žaliti Jolly, što i očekivam.
Molin te, imaš li uvid u natječaj?
Što Solaris navodi kako servisnu mrežu, održavanje i isporuku djelova i sl. napram MANa i MBa.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

citaro

Citat: AnteRegio  u Rujan 24, 2019, 08:20:08
Neee to smeće 😪😪

ako su dobri za primjerice njemacku i svicarsku, onda su i vise nego dobri za split... ionako su vam busevi razvaljeni nakon manje od godine dana u prometu.

Bili

Lajkam odluku. Da se mene pita Citaro nikada ne bi došao u Promet.

man323

Obrazloži svoje mišljenje na način da svoje mišljenje potkrijepiš argumentima koji imaju smisla.

Nitko

Koliko je do sada izašlo novih c2 u promet?

XDonald

7 komada, #015 - #021. Ostale ce pustit nakon rashoda vjv.

qwertz

Prvo je pušteno 7 citara od gb.15 do 21 i danas još 5 mislim od 22 do 26 i još jednom u garaži postavljaju tiketing.Sljedeči tjedan dolazi još 7 iz dugopolja.Znači dosad je 12 u prometu plus 1 koji če danas izač

Paško

Na kraju je to ispalo jako sporo. Direktor prekjučer u novini kaže: "U ovom trenutku većina je autobusa u pogonu, ali ostala su nam još četiri zglobna. Njih ćemo u promet pustiti sljedeći tjedan." - Ni prvi dio nije točan pa ćemo vidjeti koliko će drugi biti.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Izgleda da je direktor ipak djelomično u pravu jer su u garaži Citari do g.b. 030, registrirani.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!