Tipovi autobusa na linijama

Autor maky, Prosinac 01, 2007, 17:59:05

maky

Napokon! Molitve su nam uslišene i neki se bude iz mrtvih!
Linija 15 - SG220 g.b. 687
Linija 4 - SG220 g.b. 684
Linija 2 - DAFčina g.b. 37 (da vidite kako ide mašina  8) )
Linija 5 - makedonče g.b. 149

Danas je dan za uživanciju...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Bara

Citat: maky  u Rujan 05, 2008, 12:03:53
Napokon! Molitve su nam uslišene i neki se bude iz mrtvih!
Linija 15 - SG220 g.b. 687
Linija 4 - SG220 g.b. 684
Linija 2 - DAFčina g.b. 37 (da vidite kako ide mašina  8) )
Linija 5 - makedonče g.b. 149

Danas je dan za uživanciju...
Od tih je samo DAF dobar, ostali su smrt za vozačevu kičmu.

brzi

g.b. 189 na liniji 1, a brzoj cesti iz Splita prema Solinu sam vidio 15 metarskog Lionsa(?), ali kako sam vozio, niti sam vidio g.b., niti što piše na displeju, moguće garaža  ???

maky

Citat: brzi  u Rujan 05, 2008, 12:44:38
g.b. 189 na liniji 1, a brzoj cesti iz Splita prema Solinu sam vidio 15 metarskog Lionsa(?), ali kako sam vozio, niti sam vidio g.b., niti što piše na displeju, moguće garaža  ???
A možda je išao u Dugopolje...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Ka šta je Maky več napisa i ja sam zapazija neke zanimljive stvari danas.Tako se "stara garda" vratila i na desetku g.b. 59 i 64, na četvorci cili dan SG 220 g.b. 684, na trinaeski več standardni g.b. 123 , na petici od kad je počela škola stalno voze Sanosi,danas g.b. 149 (kojem od Mercatora prema Splitu nije nikakav problem uvatit 80 km/h,sam sam se uvjerija) i da na liniji 35 danas vidim Lion's Citya g.b. 216 koji je ka stvoren za dugopoljske ceste  :P.

markost

Na peticu su stavili Sanosa jer su do sad vozili solo busevi, a kad je škola mislim da je veča gužva pa bi triba vozit i veči autobus.Mislim da je to logično,a? A petica je linija na koju se ne stavljaju novi busevi pa je i normalno da je voze Sanosi.   ;)

brzi

Citat: maky  u Rujan 05, 2008, 13:19:25

put grada je išao, znači možda se vraćao u garažu. Sad ako si ti primjetio da koji nedostaje...

markost

Isuzu g.b. 236 danas vozija liniju 35 za zonu Podi.

maky

Citat: brzi  u Rujan 06, 2008, 10:53:29
Citat: maky  u Rujan 05, 2008, 13:19:25

put grada je išao, znači možda se vraćao u garažu. Sad ako si ti primjetio da koji nedostaje...

Nisam primjetio da ikoji nedostaje, ali nećeš mi vjerovati, danas sam vozeći se u liniji 1, u Solinu na širini oko 13 sati isto naišao na troosovinca, vraćao se put Splita, nisam vidio što piše na displayu jer se iz moje pozicije nije vidjelo, ali bilo je ljudi unutra. Liniju 1 i 16 sigurno nije vozio, ostaje možda 35  ::|

Inače, g.b. 123 je vozio na liniji 15.

I naravno, moram ponovit da je g.b. 66 kanturina  bez premca. Vozi liniju 1, a naravno kroz truli pod možete bez problema promatrati cestu dok se vozite, eto, da vam ne bude dosadno...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Jučer sam i na svoje oči vidio da shole sa linije 17 nije mijenjao Citara G, nego je vozio za Trogir, a radi se o g.b. 273:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Rujan 07, 2008, 10:11:55
Jučer sam i na svoje oči vidio da shole sa linije 17 nije mijenjao Citara G, nego je vozio za Trogir, a radi se o g.b. 273:
http://i36.tinypic.com/fllvs3.jpg
Ili 274.Ako nije onda znači da se Citari mijenjaju i da nije uvijek isti na liniji 17.
Inače vozać je u pravu.Vrati autobus,pa uzmi drugi,pa se opet vrati......
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

A pa naravno da ne vozi uvijek isti istu liniju   ::|
Radi se o g.b. 273. Jedan autobus cijeli tjedan vozi jednu liniju (od nedjelje do subote) i iduću nedjelju  ga se stavlja da drugu liniju.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

brzi

A sinoć g.b. 216 za Dugoplolje  :P

netko

G.b.206 na liniji 38. :)
Mislim da je pomalo sve jasnije da će novi Classici voziti zauvijek na 37-mi jer linije 38 gotovo da i nema. :D
Trogir je tu najveći dobitnik. ;D
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Dobitnik? Ma gadovi obični škrti, a i putnici su im jednako budalasti. Jučer sam na jednom od Classica vidio na staklu 2 velika potpisa napisana plavim markerom. Hvala Bogu, počela je škola, tako da će do polugodišta ti Classici biti jednake kanturine  ko 20 godina stari autobusi, nakon što ih divljaci demoliraju i preurede po njihovom ukusu, tako da mi  uopće neće biti žao što će voziti liniju 37, jer će se Trogirani svakako vozit u kantama.

Inače, na liniji 5 cijeli dan vozi legenda g.b. 683, a jutros sam se vozio i u prepunom g.b. 681 na liniji 3.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!