Neuobičajeni tipovi autobusa na linijama u 2020. godini

Autor leonardo123, Siječanj 03, 2020, 12:32:30

smogovci.bbb2

Cijeli dan je umoran klinac
Onda valjda APVG više ne duži 241
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN19464

Privremeno, zbog prevelikog broja pokvarenih u APVG-u.

Majstor

Manovi 103,104,876,877.... stoje limarija ,motor , mjenjač pokvareni pa iskaču kojekakvi busevi
Samo mi sudite pošteno !

jakov5

Citat: Majstor  u Kolovoz 01, 2020, 12:06:59
Manovi 103,104,876,877.... stoje limarija ,motor , mjenjač pokvareni pa iskaču kojekakvi busevi
Planira li se kojeg od njih popravljati i vratiti u promet ili su svoje odvozili? I jesu li s njima i 107 i 879?
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

MAN truck bus

404 na 225/2
430 na 277/284
623 na 267
627 na 278
Školski SL na 227/2
645 na 283
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

tramvajac 92

164 na 116 (15:15 za Podsused). Vožnja obavljena, fotke nema.

Tomek

vrba

MAN truck bus

430 na 267
645 na 283
Edit: 621 na 278, 627 na 284
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

MAN truck bus

Mora se obilježiti 3. godina prometovanja Urbanwaya, a ipak su krenuli voziti na 229. ;D

smogovci.bbb2

MAN truck bus

Tko se još sjeća koji je bus vozio na 229 prije 3 godine... ;D

smogovci.bbb2

Ja ga fotko prije 3g ;D

smogovci.bbb2