Neuobičajeni tipovi autobusa na linijama u 2020. godini

Autor leonardo123, Siječanj 03, 2020, 12:32:30

sniff

414 na 210 (polazak u 14:20 iz Dubrave, ATRON zeza pa ima tablu linije), viđen i neki Lion's Classic iz daljine na Sveticama oko 14:00

vrba

sniff

Šta je tu je, kamera na mobitelu mi je loša. Na prednjem i bočnom displeju 'Zagrebački električni tramvaj'

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MAN truck bus

669 na 204
530 na 210
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MAN truck bus

vrba

627 na 238

EDIT: 145 na 136/1  yahoo

sniff

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

vrba

vrba

753 na 131!

EDIT: 156 je na 125 i prije nekih sat i pol vremena sam na GLK vidio 558 s natpisom 330  na displeju kojeg je vozač ubrzo promijenio u natpis od 268, pa zna li netko jeli 558 stvarno i bio na 330?

jakov5

Citat: vrba  u Ožujak 20, 2020, 12:24:04
prije nekih sat i pol vremena sam na GLK vidio 558 s natpisom 330  na displeju kojeg je vozač ubrzo promijenio u natpis od 268, pa zna li netko jeli 558 stvarno i bio na 330?
Danas sam bio u VG i potvrđujem da 558 uistinu je bio na 330, i to dva kruga. Danas je bilo malo kaotično stanje jer su riknula dva solaša na 330 + 110 na 311 gecrk pa je
558 poslan sa 268 na 330 kao supstitucija za ta dva busa. Imam i sliku, postavit ću kad ih obradim. pivkan
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

smogovci.bbb2

Pa koliko trenutno dnevno prevezu putnika na 330 komotno mogu staviti dva zglobna a i to bi bilo previše hi Ionako se razmatra ukidanje međumjesnog prijevoza što bi se valjda odnosilo i na ZG-VG i ZG-ZAP buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Dreamwalker

438 na 204... Viđen oko 17:35 sati s 0 putnika. Bolje da su ih dali u VG.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421